• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motylku-ogromne gratulacje!!!!
niech córcia zdrowo Wam rośnie i będzie pociechą z dnia na dzień coraz większą !!!;-):tak:

Padme-w tej chwili nie powiem Ci jak to jest konkretnie z tymi wynikami-jak przyjadę do domu to porównam z naszymi wynikami (też robiliśmy)mój mąż był po chemioterapii i było takie prawdopodobieństwo że wcale nie będzie plemników....-bo tak z głowy to nie pamiętam...napiszę wieczorkiem.

dla reszty buziaki.
poczytam więcej jak wrócę do domu-bo teraz mój szogun za bardzo mi na to nie pozwala.

reklama
Malina na wszystko jest czas i nie mierzy się go w miesiącach czy cyklach -tylko w jestem gotowa lub nie. Ja chciałam już teraz natychmiast -hormony złe więc odpuściłam i oby moja mała niespodzianka została ze mną te 9 miesięcy:tak: jeśli czujesz się gotowa to może zacznijcie nie uważać ale nie starać się specjalnie... ;-) mże trochę rozgrzewki? a może to właśnie Twój czas?:-)

Asiu zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:-) oszczędzam się i chodzę z uśmiechem od ucha do ucha:tak:

Kasiu nie smutaj się bo i mi będzie smutno:-( głowa do góry a może ma być ten maj albo czerwiec? nie bierz żadnych tabletek i los sam zadecyduje a Ty cały czas myśl "nie teraz bo w maju mam komunię" i pogadamy za miesiąc:tak:;-):-) a pierwszy raz zaświtała mi myśl o fasolce jeszcze przed testami jak pisałaś o zgadze -uśmiechnęłam się do siebie bo właśnie zgagę miałam -wyjątkowo:-p

Olu
to sprzątaj sprzątaj -może za dwa tygodnie już nie będzie Ci to w głowie:tak:

Kinguś dziękuję!!!! piękne zdjęcia:tak::-D:tak::-D cieszę sie że w końcu nam maluszka pokazujesz:-)

Karola od pierwszego -ja nawet jak w nocy dostałam przed północą to już ten dień liczyłam:confused::baffled:

A ja dziewczynki czuję się cudownie i oby tak pozostało. Za chwilkę kończę pracę i ruszamy w drogę. Postanowiłam sobie tym razem pracować jak najdłużej i szczęśliwie. Nie piszę "jeśli wszystko będzie dobrze" bo będzie

Mam nadzieję że dorwę net żeby rzeczytać co u Was
Cmoki

Dziękuję wam słoneczka teŻ tak słyszałam że w dniu kiedy @ to powinno się liczyć jako pierwszy dzień ale naprawdę czytałam i było że od drugiego dnia ale my wiemy lepiej :-):-):-) więc we wtorek powinna przyjść lepiej żeby nie ,ale nie czuje żeby nastąpiły u mnie jakieś zmiany więc w tym mieiącu znowu nici z fasolki:-(:-(skarbeczki mi jeszcze do 21.00 zostało pare godzinek w pracy tak mi się nie chce tu siedzieć że masakra. Buziaczki kochane

madzia jaki bobasek przy twoim suwaczku robi fikuśne fikołki teraz dopiero zauważyłam:-):-) słodziutki:-):-)
dzieki
to ja sie urlopuje od tego felernego dnia 07.01.2009 ale przedtem też pracowałam do późna do 22.00 była zmiana i czasem w sobote też musiałam przyjść ale niech ten czas ci szybciutko leci
Dziewuszki ja znikam na weekend.

Miłego wypoczynku wszystkim :-)
ja tez ci zycze miłego wypoczynku :-)

dziewczyny, ale żeście naskrobały stron od wieczora, normalnie szok... chyba ponad pół godziny zajęło mi przeczytanie wszystkiego... i oczywiście nie ogarniam:)

MOTYLKU GRATULUJĘ CÓRUNI:) NIECH ROŚNIE ZDROWA I WESOŁA:)

Kinguś - ale już duża ta Twoja panna:)

Lenka29 - teraz musi już być dobrze!!!

Madziak30 - 30 lipca był dla mnie najkoszmarniejszym dniem w życiu, najgorsza była świadomość, że muszę przejść przez to sama, mój mąż mógł mnie odwiedzić dopiero o 13(bo ordynator bardzo przestrzega godzin odwiedzin)

She 1978 - chyba już możesz uwierzyć, że dzieje się na serio, bo to lada moment:)Wiesz, jeśli chodzi o suknie, to ja kiedys też sobie upatrzyłam w necie jedno zdjęcie, jejku jak ona mi sie podobała.. też chciałam szyć u krawcowej, ale właśnie bałam się tego, że okaże się że na mnie nie będzie pasować do mojej figury.. a w żadnym salonie w którym byłam nie znalazłam nawet podobnej...więc wybrałam inną..też piękną:)Miłego weekendu:)

karola 322 - naprawdę Cię podziwiam, ja w mojej pracy ledwo mogłam usiedzieć 8 godzin czasami!

silvii28 - super że dzidzia rośnie i że wszystko dobrze:)

13x13 - miłej wizyty u teściów:) Niesamowicie się cieszę Twoim szczęściem:)

Malina 79 - witam i zapalam (*) dla twojego Aniołka!

kaśka0201 - może jednak jeszcze za wcześnie na ta drugą kreskę..poczekaj do tej środy.. jeszcze nic straconego!

dla niewymienionych uściski:)

Ja dziś byłam z siostrą na mieście.. jutro mamy wesele w rodzinie.. najchętniej bym nie poszła, ale z drugiej strony nie chcę się tak zamykać w swoim "pancerzu" bo potem będzie mi jeszcze gorzej. Zawsze mogę po prostu wcześniej wrócić jak będzie mi tam bardzo źle...

Kurcze naprawdę ciężko nadążyć:):)

Just79 dziękuję za słowa otuchy,pozdrawiam bardzo ciepło..

Gabrysiu światełko dla Twojego maleństwa
[*]

Mazia 24 gratuluje córeczki!!!

Malina 79 witaj serdecznie!!bardzo Ci współczuję i przesyłam światełko dla Twojego aniołka
[*]!! Dobrze zrobiłaś,że dołączyłaś do naszego grona,ja jestem tutaj od kilku dni ale wszyscy są tacy życzliwi i dzięki temu czuję, że nie jestem sama z tym wszystkim...

Motylku gratuluję!!!!!!

kaska0201 ja dzisiaj cały dzień ryczałam...ciągle myślę o tym co się stało...pół nocy nie przespałam, bo myślałam o moim maleństwie..za dwa tygodnie wracam chyba do pracy bo oszaleję sama z tymi myślami:(:(

kinguś dziękuję..pozdrawiam gorąco!!!

She1978 miłego wypoczynku..

wiolka_1982 współczuje, że musiałaś przejść przez to sama..ja w sumie byłam sama do momentu urodzenia dzidziusia, dopiero po wszystkim wpuścili mojego męża, potem mnie uspili i obudziłam się na sali..mąż cały czas czekał, szczerze nie wiem jakbym to przetrwała gdyby nie on..dał mi tyle siły pomimo, iż sam bardzo to przeżył..życie jest naprawde niesprawiedliwe:(:(

pozdrawiam wszystkich bardzo mocnooooo!!!!

reklama
Motylku gratuluje córeczki wracajcie szybko do nas :-)

Dla wszystkich nowych aniołków zapalam [*][*], przykro mi, że jesteście tu z takiego powodu.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry