Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak więc obmyślam plan działania i biorę się za robotę, żeby wykorzystać ten czas co i tak muszę odczekać 
bardzo mi przykro że i ciebie to spotkało dla twojego aniolkaKarolina ja miałam zabieg łyżeczkowania 1. 04.2009 (prima aprilis, aż nie chciałam wierzyć) a 1.6.2009 dzidziuś zrobił nam niespodziankę na dzień dzieckaTeraz jestem w 15 tygodniu i wszystko wskazuje na pomyślne donoszenie także trzymam kciuki że Wam też szybko się uda
![]()
ilonko dziękuje za troske musze ci powiedzieć że tak to nawet sie dobrze czuje tylko musze dużo leżeć ale ostatnio ginio pozwolił mi troche pochodzić ale bez przesady a dziś jeszcze ten katar mi daje w kość a jak ty sie czujesz mam nadzieje że ty dobrze sie czujesz:-)Motylku, serdeczne gratulacje!!!
Mazia gratuluję córeczki!! Jak się czujesz?
Agatko cieszę się, ze dobrze znosisz ciążę, oby tak dalej kochana. Dbaj o siebie
Ola81, Kaska trzymam kciukaski za was słoneczka
Z resztą trzymam za wszystkie dziewczyny starające się kciukaski
pozdrowionka dla wszystkich
-proszę się tu nie śmiać-żeby którejś coś zaraz do głowy nie przyszło-to wolę zaznaczyć-lody z paczki.....
;-) za wyjasnienie.jogurciki pije jeden za drugim,biorę PROVAG-to też coś na odbudowanie flory bakteryjnej tylko że to się łyka.ale zapytam o ten lactovaginal.

-robiłam maskę i d*** nie pomogło!!!!-już sama nie wiem co mam na twarz nałożyć???