ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Jestem Oleńko...podczytuje Was..
Olcia co u Ciebie??? Staranka jakies są?? Czy narazie STOP??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem Oleńko...podczytuje Was..
Gabrysiu ja jeszcze nic nie zaczynam, ale stwierdziłam że nie będę się nastawiać na terminy, bo zawsze później plany dają w łebIlonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
-deszcz leje i co tu robić????
-już nic z tego nie kumam

Nikki nas tylko tydzień różni a ty chyba jesteś styczniówka bo nie kojeze cie z grudniówek
Termin na 5 stycznia z usg, na 7 z OM. A Ty pewnie na sylwestra mamusią zostaniesz?Nikki nas tylko tydzień różni a ty chyba jesteś styczniówka bo nie kojeze cie z grudniówek
chyba tak bo usg wyszło na 30 grudnia , az OM mam na 28 chociarz lekarz twierdzi 26 tak wiec 3 terminy mamTermin na 5 stycznia z usg, na 7 z OM. A Ty pewnie na sylwestra mamusią zostaniesz?
Czyli tak świątecznie... Ja w święta zamierzam się jeszcze najeść tych wszystkich przysmaków, a 4 stycznia idę na cc.chyba tak bo usg wyszło na 30 grudnia , az OM mam na 28 chociarz lekarz twierdzi 26 tak wiec 3 terminy mam
to już masz zaplanowaną cc a mnie niewiadomo kiedy weźmie mam tylko nadzieje że nie wcześniej niż w grudniuCzyli tak świątecznie... Ja w święta zamierzam się jeszcze najeść tych wszystkich przysmaków, a 4 stycznia idę na cc.