• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chyba tez przez to siedzenie w domu taka serialowiczka sie zrobiłam:-D wtedy to mi było szkoda tej sylwi i tak sobie myslałam co ona musi czuc? teraz juz wiem:-( a do tego ogladam jeszcze CSI kryminalne zagadki czasami Ranczo jeszcze Kosci i chirurgow powtorke pierwszej serii ale juz sie skonczyła a no i na dobre i złe jeszcze ogladam:-D a wogole teraz to ogladam wszystko jak leci:-D:-D:-D

reklama
syla spisalam przepis na zapiekane :-) niestety nie mam wtym wielkim moim domu piekarnika a bardzo by mi sie przydał ale nawet nie mam gdzie go wstawic ale moze pojde do mamy albo w mikrofali zapieke

to bede musiała zrobic rany wiecie co ja przez to wszystko zapomnialam ze moj ma jutro imieniny a ja mu nic nie kupiłam ale ja jestem okropna :-(((( teraz juz nie wiem co zrobic bo troszke pozno sie zrobilo moze mu jutro cos pysznego do jedzonka zrobie ale ze mnie gapa

Syla No widze ze gusta filmowe tez mamy bardzo podobne:-D
Anusi@ jak M wroci to cos mi sie zdaje ze troszke mi ten telewizorek utnie:-D
to musze sie naogladac na zapas:-D zreszta mowił ze wszystko mi sie utnie kawa siedzenie do rana i gapienie sie w sufit papierosy bo kopce jak lokomotywa:baffled: no iw ogole wszystko co nie zdrowe itp to juz sie boje tego jego powrotu:-D

ja terz znowu zaczelam kopcic jak parowoz ale sama sie przykroce wiecie co jak powiedzialam mojemu ze bededzie jadl seler to sie przerazila ahhahaha powiedzil ze iwtaminy to juz bedzie jadl tylko nie seler ahhaah

ide włosy ułożyc i do lekarza ciekawe co tam wyszlo z tych wynikow 3majcie kciuki bo jakos sie boje nie wiem dlaczego
i nie rozpisujcie sie zabardzo bo znowu was niedogonie jak wroce :blink::szok:

reklama
DZIEWCZYNY! DO TYŁKÓW WAM NAKOPIE ZA TE FAJKI!!!

wiem wiem tyle kobiet pali w ciaży i przed i rodzą zdrowe dzieci! ale my mały juz teraz dbac o siebie i robic wszystko zeby urodzic dzieciaczki! więc rzućcie to w cholere!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry