• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola ja juz skończyłam chodzic do lekarzy z internetowych rankingów. Wcale nie sa tacy wspaniali jak ich oceniają. Poczekaj jak chcesz do czwartku i zrobisz sobie USG. Tylko żebyś do czwartku sie nie denerwowała.
ZROBIĘ INACZEJ JEŚLI BĘDĘ MIAŁA TAKIE UPŁAWY JAK Z RANA TO POJADĘ NA POGOTOWIE I TAK BĘDZIE NAJLEPIEJ:-):-) NA RAZIE ICH NIE MAM BO USTĄPIŁY WIĘC MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCĄ.

reklama
kurcze , moje siostry w ciazach zagrozonych byly wysylane do matki polki i przechodzily normalne badania, bardzo chwalily ten szpital, leczyl mnie kiedys lekarz z łodzi ale nie polecam go.
Ja chodze do jednego z rankingów, ale jak zaczelam to jeszcze nie byl w zadnym rankingu, teraz dopiero zostal wpisany to swietny lekarz, znajomej uratowal dwoje dzieci.
kobietko może twoje siostry były na ginekologii a ja byłam na oddziale rozrodczości i położnictwa a tu i tu są pewnie inni lekarze z tego co ja wiem.

Mozliwe ze bylo tak jak mówisz, w kazdym razie ta znajoma o której pisalam ze z kazdym niepokojem jechala do szpitala, przy nastepnej ciazy tez miala ciemne uplawy na poczatku i lekarz powiedzial jej, ze taka jej uroda i jej organizm tak reaguje ze szyjka macicy powleka sie takim wlasnie sluzem u niej na samym poczatku i to od tego, potem jej to ustalo samoistnie, moze u ciebie tez tak jest, jednak lepiej zebys to sprawdzila.

mozliwe ze bylo tak jak mówisz, w kazdym razie ta znajoma o której pisalam ze z kazdym niepokojem jechala do szpitala, przy nastepnej ciazy tez miala ciemne uplawy na poczatku i lekarz powiedzial jej, ze taka jej uroda i jej organizm tak reaguje ze szyjka macicy powleka sie takim wlasnie sluzem u niej na samym poczatku i to od tego, potem jej to ustalo samoistnie, moze u ciebie tez tak jest, jednak lepiej zebys to sprawdzila.
kobietko ja byłam 3dni temu na usg i u mojej ginki zrobiliśmy usg i zbadała mnie zbadała mi czystość pochwy i wszystko było dobrze. Dlatego jeśli wystąpią jeszcze raz to pojadę na pogotowie i zobaczymy co tam powiedzą.

To trzymam kciuki z całej sily zeby uplawy juz nie wrócily i daj znac jutro czy beda znowu czy nie bedzie, oby nie bylo ich.Pozdrawiam

Ja właśnie popakowałam i pochowałam tonę ciuszków. UFFF. Mialam na to tyle czasu , ale oczywiście wyszło ostatniego dnia. Zawsze na ostatni moment.
Dziewczyny z Wawy a wy do jakich lekarzy chodzicie. Ja bede musiala zmienic, tak wyszło że moja pani dr. jest w ciazy. Wprawdzie mam jednego na oku, ale moze zapytam WAS, co poradzicie
Karola kochana, Tylko żeby się nie denerwowała i nie nakręcała tymi upławami. Trzymam kciuki żeby minęły.

Olu Asiu wiem że chcecie dobrze ale jak mówicie Karola jest duża i zna podejście lekarzy u siebie a same wiemy że podejście jest jakie jest:baffled:

Wiktoria myślę że nie od zabobonów i przesądów zależy czyjeś życie czy śmierć. Myślę że nie my o tym decydujemy -jeśli by tak było -ten wątek by nie istniał. Jesteśmy tutaj i wierzymy. Nie ma tutaj słów "gdybym wiedziała to bym się nie zdecydowała" bo gdybym wiedziała... -i tak bym nie uwierzyła że stanie się coś złego. Życzę Ci wiary...

Kobietko
jak mija wieczór?

Kasikz
ja mam cudownego lekarza ale już kolejki są takie że 3 tyg wcześniej się muszę umawiać:szok: ale jest boski i uwaga -na kasę chorych w prywatnej klinice -teraz jest na urlopie do 2 września. Jest lekarzem ze św Zofii -radzę obrać takiego z najbliższego albo upatrzonego szpitala. Ja tam akurat mam najbliżej bo tłuc się kiedyś przez zakorkowaną wawę to można nie zdążyć:baffled:

Dziewczyny powinnam to pisać na kwietniówkach ale nie ma do kogo:baffled: znowu miałam napad. Co ja mam z tymi wieczorami:angry: miała tak któraś czy jestem wybryk natury -poranne nudności i atrakcje kumam ale wieczorno nocne?:confused: ciśnienie ok bo odpoczywam jak królowa:-)

Karola, trzymam kciukasy, żeby sprawa z tymi upławami się wyjaśniła i żeby było wszystko ok, a Ty się nie stresuj na zapas, bo to na pewno nie pomoże. A jakby nie przechodziło i miałabyś się jutro dalej martwić, to może faktycznie wybierz się na to pogotowie i wypytaj czy tak może być i co to może znaczyć, jak będzie uważał, że trzeba zrobić usg to niech robi, najwyżej pominiesz to czwartkowe usg u swojej lekarki, albo przesuniesz na kiedy indziej. Musi być dobrze :tak:

Agatko, widać pod Twym serduszkiem rewolucjonista rośnie :-D Widać zbyt wielu koleżankom tego swojego lekarza poleciłaś, że taka kolejka się zrobiła ;-) Jak mnie moja lekarka wkurzy to będę się do Ciebie uśmiechać z pytankiem, którz taki jest Twym lekarzem ;-)

Kasiu, skąd ja znam takie działanie, że jeszcze tyle czasu itd itp, a potem wszystko na gwałtu rety trzeba robić. I za każdym razem po takiej sytuacji obiecuję sobie, że na następny raz wezmę się wcześniej za to co mam do zrobienia, a potem jest jak zawsze, czyli na ostatnią chwilę ;-):-D

Próbuję się zmusić do nie myślenia o środowej wizycie, ale średnio mi to wychodzi. Ciekawe co ta baba, czyli gin mi powie?:confused::confused:
A poza tym wymyśliłam sobie mierzenie temperatury i teraz mam zagadkę, czy mi jutro skoczy tak jak powinna czy nie ;-)
Miłego wieczoru!

reklama
Agatko, dobrze ze te mdłości nie trwają cały dzień:-) Ja niestety nie wiem co to mdłości. W ciązy nie miałam ani jednej. Raz mi się zdażyło ale to chyba dlatego że się najadłam za bardzo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry