• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sylwia ale dałaś w d**e tym solarium...pewnie nowe lampy mieli albo po lekarstwach niektórych też sporo czasu nie można wystawiać się do słońca..a Ty niedawno przecież .... przeżywałaś horror byłaś w szpitalu i więc może za wcześnie było by iśc do solarki... ale juz za późno i teraz ..CIERP ciało jakże chciało :-p:blink:

reklama
aha i czy któras ma w domu informatyka????

kurde bo kupilismy ruter zeby móc internet odbierac na dwa laptopy ale kurde nie potrafimy go zainstalowac!! mam neta z kablówki więc dosyc szybki jest! i chcemy go podzilic na dwa sygnały...
bo mąż mnie wygania od kompa!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!

LAPMY KURDE BYŁY NOWE! WCZORAJ ZAKŁADALI!

zapaleniu wątroby? czy żółtaczce?
Ja ani na to ani na to nie byłam szczepiona więc Ci nie pomogę Sywluś

Informatyka mam brata ale jest daleko więc raczej Ci nie pomogę... ale jest wśrod naszych dziewczynek mąz który zna się na kompach..chyba modroklejki...

O jejku, nadrobić zaległości przy Waszej produkcji - wręcz niemożliwe ;-)

Nie mam na nic ochoty, totalna apatia mnie ogarniać zaczyna. Myślałam, że im będzie dalej tym będzie lepiej, a mi się wydaje, że jest coraz gorzej, inaczej niż na początku, bo wtedy po prostu wyłam, ale gorzej, bo bardziej świadomie. Myślę, że to już 23tc by był. I właśnie ta świadomość boli. Ech, nic mi to gadanie nie da, ale komu się wyżalić jak nie Wam. Moje najbliższe kobiety tego nie rozumieją i dla nich temat wydaje się skończony z dniem poronienia. A mi wcale lekko nie jest. Zresztą komu ja to mówię. No pożaliłam się :)

A dziś mam w planach robić dżem truskawkowy. Jeszcze chwila odpoczynku po obiedzie i zabieram się do pracy ;-)
Miłego popołudnia

MIGLAK- TEZ MIAŁAM ROBIĆ DŻEM ale jak zobaczyłam cene truskawek 6 zł, to stwierdziłam ze poczekam i kupie gdzies taniej!
za to ogórki wczoraj robiłam i niebawem będa pycha:-))

milgak - też miałabym 23 - 24 tc .... a tutaj pustka....nawet dwie pustki które bardzo są bolesne i nie ma chwili bym nie myslała o wielkiej stracie.... czy kiedyś będe miała pełną rodzinę? Z trójeczką dzieci i wspaniałym mężem?

noooo i ja sie melduje przecytawszy najpierw wszystko co doszlo od wczorajszego wieczora....my dzis na badankach bylismy z mezulkiem i wyniki beda przeslane do lekarki za kilka tygodni do kliniki poronien....tak wiec ciekawa jestem czy to cos wogole wyjasni....nie wiem czy po tym 3 poronieniu to oni brali jakies probki od malenstwa zeby zabadac dlaczego tak sie stalo????bo wczesniej nic takiego nie robili ale teraz juz chyba beda co???pozdrawiam

Dzisiaj jak byłam w sklepie...zobaczyłam ANIOŁKI... nie mogłam się oprzeć i kupiłam niebieskiego co trzyma w rączce gołabka, i aż łzy się same cisną do oczków.. pokazałam mężowi.. przytulił mnie i połozylismy Go obok rózowego ANIOŁKA i obok niego drugi test ciążowy...

:no::no::no: łzy same cisną się do oczów..przepraszam

reklama
slodziutka ja mam taki zloty lancuszek od mojego meza z medalionem w ksztalcie serca w ktorym mam wpisane daty wszystkich naszych aniolkow...mysle ze my tak podswiadomie mamy ze musimy zmaterializowac te nasze kruszynki...zeby pamietac pamietac pamietac...przeciez i tak na zawsze beda w sercach naszych ale ja wiem ze tak jest moze bardziej materialnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry