As moja siostra ma syna, który jest dzieckiem autystycznym i tez maja ogromne problemy, to fajny dzieciak tylko ze tez ma swój swiat, rozumiem co masz na mysli, musicie pewnie wykazywac sie ogromna cierpliwoscia, zycze sukcesów w wychowywaniu maluszka.
wiecie co dziewczynki ja sie boje ze jak zajde w ciaze to bede panikarą, kazdy ból czy plamka wytraca mnie z równowagi, choc zanim zaszlam w ciaze to balam sie rodzic, ale to panicznie a kiedy juz zdalam sobie sprawe ze mam pod sercem maluszka to czulam blogi spokój, tylko hustawki nastrojów mialam okropne,mam pytanko do was do tych które donosily kolejna ciaze czy wy panikowalyscie czy naszedl was spokój wraz z 2 kreseczkami?
Karola nie przejmuj sie co ona powie na to wiesz co ja powiedzialam swojemu lekarzowi na dowidzenia? Ze bylam na kontroli u innego lekarza podalam nazwisko i powiedzialam ze sie tam przenosze.Nie ma co sie przejmowac to poczatek ciazy wiec mysle ze nie powinnas sie przejmowac.Wiesz co to nawet wyjdzie ci na dobre bo gdyby co to przeciez ona idzie na urlop, a ten lekarz bedzie i byc moze lepiej sie toba zaopiekuje, mój powiedzial ze jak tylko bym sie zorientowala ze jestem w ciazy to o kazdej porze mam dzwonic bo trzeba od poczatku przeprowadzic badania, i zadbac o malenstwo, mysle ze zaslugujesz na lepszego lekarza.