Od 9.40 naprodukowane 4 strony

nieźle -jak wrócę do pracy -a wrócę bo już szalca na wolnym dostaję -to ma być tyle przez cały dzień:-) inaczej zastrajkuję. Zastanawiam się co też ten mój gin wymyśli w środę

pierwsze co będzie po "dzień dobry" to nogi rozłożę -do USG oczywiście -a później wszelkie rozmowy będą. W poniedziałek rano lecę na pobranie krwi w środę z wynikami na wizytę -tylko teraz nie pamiętam czy na 9 czy 10

będę oddać krew to zapytam.
Karola na łzy szczęścia czekam i Ola ma rację -sms z treścią
ok będzie mile widziany bo oszaleję tutaj tak czekając. Jeszcze troszkę i się uspokoisz -tylko pamiętaj zrób listę pytań bo przecież ona wyjeżdża: do kogo się w razie czego zgłosić, co jeśli to a co jeśli to, kiedy leki odstawić, do kiedy brać, co z leżeniem itp itd
Karolcia ja sobie obiecywałam ze z pracy nie będę pisała -trele morele -i tak cichcem podglądałam co się dzieje

Nie wiem jak było u Ciebie ale ja w pierwszej ciąży leżałam, odpoczywałam zdrowo jadłam, nie piłam kawy -nawet mocnej herbaty i co? moje maleństwo odeszło bardzo po cichu... teraz farbowałam włosy, robiłam tipsy, piłam kawę, piwo jak miałam ochotę, lampkę wina czasem, pracuję a 7go września jadę w góry i co? nicbo tak właśnie powinna wyglądać NORMALNA ciąża
Asiu też myślałam że @ nie przyjdzie jak bierzesz go non stop ale przecież te leki są też na wywołanie @ przepisywane. Poczytaj może gdzieś na ten temat bo fakt jest taki że jak odstawisz i progesteron spadnie na łeb na szyję to też źle. A nie kazał Ci testu robić i dopiero odstawiać? w sumie to wogóle dziwnie go bierzesz od 17dc? zazwyczaj każą od 14 do 25 i po 3 dniach @ właśnie po to żeby cykle były regularne po 28 a liczy się długość II fazy żeby było 14 dni po owulacji bo inaczej klops. Przytulanek nie zabronił ale na żywioł przedfasolkowy nikt nie idzie wiec spoko;-)
As ale moczenie nocne zdarza się różnym dzieciom i to wielu. Córce mojego szefa też -a jest towarzyskim otwartym przedszkolakiem. Tak chyba po prostu jest -a chłopców spotyka to częściej. Może jakieś forum mamowe na ten temat? jakieś rady itp?
Kobietka a Ty wiesz że palenie rzuciłaś jutro? więc naciesz sie tym dzisiaj bo o północy wywalasz paczkę i wszystkie pety które masz w domu bo jutro już będziesz mówiła JESTEM KOBIETKA -BYŁAM PALACZKĄ. Zobacz co napisałam Karolci na temat mojej paniki. A czy przypadkiem dziecko Twojej kuzynki nie jest znerwicowane? bo jaka kobieta w ciąży takie dziecko
Świstak czekam na wieści i wyniki i rozmowę z lekarzem a kciuki już trzymam za wszystko &&&
Ruda jeszcze to
Progesteron w ciąży - Zdrowie - arykuł musisz poszukać a badania robi sie 21-23dc.
Olu dobrze ze jednak nigdzie się nie wybierasz i następny taki pomysł skończy się laniem i przewieszeniem przez kolano.
Anetka83 widzę że już z nami zostajesz
Szafirek pamiętam -wiem że jesteś:-)
Daaa naukowcu -dzięki za informację o tempce -przy trzecim dziecku mi się przyda -wtedy już zajmę się tym mierzeniem na poważnie -bo teraz z tych moich obietnic nic nie wyszło:-) Ty tak wpadasz wymądrzasz się a co u Ciebie?
A gdzie kujonka
Kasia i
Koti? a reszta dziewczyn?
GosiaLew o
Agnieszce nie wspomnę a
AgaAJ to chyba zakochana dalej.
Motylek jak z maluszkiem?
DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ -JA WAS ZNAJDĘ W TYM GĄSZCZU POSTÓW!!!!