Cześć Wszystkim:-)
Agatko - ja też miałam czasem przerwy w mdłościach takie jednodniowe, wtedy mówiłam sobie, że dzidzia daje mi odpocząć:-)
karolcia81 - no to ładnie, ładnie, to dobrze się tam kamufluj, żeby Cie na gorącym uczynku w pracy nie złapali:-) To fajnie, że jesteś pozytywnie nastawiona, mam nadzieję, że niedługo zobaczysz upragnione II kreseczki:-)
She - dlaczego Ty? Bo czasem po prostu tak jest, że trzeba pierwszemu wyciągnąć rękę...chociaż nie jest to łatwe, a szczególnie, gdy ma się świadomość że nie zrobiło się niczego złego, co mogłaby zranić drugą osobę.. Twoja mama naprawdę zachowuje się jak dziecko, może też dlatego, że wie, że "traci" swoją córkę, nie wiem..Ale mimo wszystko uważam, że rozmowa jest tu bardzo potrzebna, naprawdę nie warto tłumić w sobie negatywne emocje, żeby kiedyś nie wybuchły ze zdwojoną siłą!!!
Karola322 - jaka dobra wiadomość z tym że już nie plamisz, leki działają!!!A lekarza masz prawo zmienić, w każdej chwili! Ja byłam umówiona z jedną panią doktor na wizytę, ale poszłam na konsultacje wcześniej do innego i do niej już nie wróciłam!I też w jednym szpitalu mają dyżury!Najważniejsze żebyś Ty miała zaufanie do swojego lekarza!!KAROLA ja wierzę, że dziś wszystkie będziemy płakać ze szczęścia po Twojej wizycie i usg! czekam jak na szpilkach na twoje wieści!!
As 76 - macierzyństwo na pewno nie jest łatwe, ale na pewno jest piękne

Ja mam znajomą, która ma dziecko z autyzmem, ten chłopiec naprawdę ma swój świat i swoje zabawki. Podziwiam takie mamusie, które pomimo trudów i przeciwności, tak bardzo walczą i kochają swoje dzieci!Żeby żyło im się jak najłatwiej i najlepiej!
Ola81 - super, że jednak zostałaś z nami:-) Tak, to moja pierwsza @ po zabiegu. Zastanawiam się jak długo może trwać, tak żebym się nie bała że coś nie tak..No a męża mam naprawdę zdolnego:-) Wszystko potrafi zrobić, taka "złota rączka":-)
szafirek13 - Witaj:-)
ruda-85 - ja się niestety nie znam, to nie pomogę:-(
just - ja mam tak samo, jak jestem cały dzień to cisza jak makiem zasiał, a tylko mnie nie ma, to później nie nadążam czytać:-)
kaska0201 - co z Tobą??
Uwierzycie, że tego posta piszę już kilka godzin?Ciągle ktoś mi przerywa!!! U nas rano była beznadziejna pogoda, teraz jest ładnie:-) Więc zastanawiamy się czy grilla nie zrobić!
Ściskam Was mocno!!