Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym nie odstawiała.Jestem pewna tego dawkowania, bo pamiętam jak go wypytywałam o to czy duphaston nie wstrzymuje owulki, jak postawił mnie przed tablicą z rysunkiem cyklu kobiety, jak tłumaczył, że duphaston nie jest czystym progesteronem, więc nie hamuje owulki, a tym bardziej, że będę go brała nieco po 14dc i pamiętam jak mi mówił jak działa organizm jeśli chodzi o przyjście @ mimo zażywania duphastonu. Teraz nie powtórzę jego słów dokładnie, ale wykład był spory. I brzmiał dość solidnie i wiarygodnie.
Miło znaleźć pokrewną duszyczkę i w innej kwestii.AS witaj widzę że tak jak ja jesteś mamą niezwykłego dziecka miło mi cię poznać
coś się ze mną dzieję wszystko mnie drażni wściekam się o byle co R mi powiedział że jak ma być tak do czasu zdania prawka (bo to pewnie przez to) to on już nie chce mieć tego swojego ukochanego kierowcy poimprezowego woli inwestować w taksówki i żebym się nie denerwowała bo to nie pomoże że mam podejśc do tego na luzie KURCZE NIE UMIEM