Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mnie jak tak mocno brzuch bolał ,że prawie mdlałam to tylko działała ciepła kąpiel.Zaczyna mnie pobolewać brzuszek na @....aż sie boję, pierwszą @ po zabiegu dwa pierwsze dni to przewyłam z bólu....tak mnie tam wszystko bolało, całą noc przesiedziałam na łózku bo tylko tak mogłam wytrzymać, żadne leki nie pomagały....mam nadzieje, że to ta pierwsza tylko taka była bo może coś się tam jeszcze złuszczało....
Nie tylko Ty masz taki pomysł.No witam dziewczynki
Ja dopiero po śniadanku...Dziękuję wam za ciepłe przywitanie
Z moim nastrojem jest różnie... czasem myślę,że już ok to zaraz wpadam w mega deprechę.
Któraś z was pisała( nie pamiętam jeszcze waszych nicków),że będzie potrzebowała cioci do ewentualnej przyszłej zabawy -to ja się zglaszam.
Czasem jak moje instynkty macierzyńskie wariują to mówię mężowi,że pójdę pod szpital na Karowej w Wa-wie, bo tam jest takie okienko życia i może ktoś zostawi w nim dzidziusia to ja sobie wezmę...

Bo @ zawsze przychodzi wtedy kiedy nie trzeba:-)
ja idę do wanienki![]()
racja!!!!oj współczuję, może się ode mnie zarazisz @Masakra dziewczyny jak ja się zaczęłam źle czuć. Oj idzie @ wielkimi krokami. Tylko czemu na wyjazd? :-(