Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daa a może jednak
Agatko trzymaj się cieplutko, później będzie lepiej.
Kasikz zazdroszczę Ci tej Dominikany ;-), udanego urlopu.
W lipcu zobaczyłam dwie kreseczki. Szczęście przeogromne, a potem dostałam ataku paniki ... Tak bardzo się bałam, że nie potrafiłam za bardzo o tym mówić. Nadal się boję, choć troszkę mniej. Właśnie wróciłam od gina. Moja dzidzia ma prawie 5 cm i według usg jest to 11 tydzień i 5 dni. Wszystko wygląda dobrze i mam nadzieje, że "ten najgorszy" dla mnie czas już za mną.Papatki i odpoczywajAs dzieci masz sliczne naprawde:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziewczynki dziekuje za slowa otuchy bo0je sie bo czasem te uplawy sa tak mocne jak bym miala okres najwazniejsze zeby z malenstwem bylo dobrze ja leze caly czas i na razie nie wstajd. Kochane uciekam lulu bo mdlosci mam okropne buziacxki
Super. Już teraz musi być tylko dobrze. A gdzie zdjęcie twojej kruszynki:-)cześć dziewczynki,
ostatnio trochę mnie nie było, tzn byłam, ale się za bardzo nie odzywałam, bo walczyłam ze swoimi upioramiW lipcu zobaczyłam dwie kreseczki. Szczęście przeogromne, a potem dostałam ataku paniki ... Tak bardzo się bałam, że nie potrafiłam za bardzo o tym mówić. Nadal się boję, choć troszkę mniej. Właśnie wróciłam od gina. Moja dzidzia ma prawie 5 cm i według usg jest to 11 tydzień i 5 dni. Wszystko wygląda dobrze i mam nadzieje, że "ten najgorszy" dla mnie czas już za mną.
życzę Wam wszystkim upragnionych II kreseczek i pieknych zdjęć z usg.
Mnie moja dzidzia dziś rączka pomachała i uwierzyłam, że musi być dobrze. :-):-):-)