Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karola trzymaj sięSłuchajcie u Karoli z dzidzia wszystko ok. ALe KArola ma krwiaka 18 mm i jedzie do szpitala.
Ja też myślałam, że będę jak słoń wyglądać ale jest całkiem ok;-);-)ja to myślę że u mnie będzie szedł brzuch później brzuch i dalej brzuch a później będę ja:-);-)![]()
Wracaj szybciutkoI nie zapomnijcie o mnie na pewno sie odezwę
Buziaki:-)

Cieszę się, że wszystko dobrze.tylko nie wiem czy doczekam tego trzeciego cyklu![]()
Zaciśnięteproszę o kciuki o godz. 11

Każdy organizm jest inny u mnie było same plamienie nie było krwawienia ale też to plamienie trwało dłużej niż normalna @.Najpierw to były bardziej plamienia niż krwawienie, a teraz to zależy raz jest więcej raz mniej! Nic mnie nie boli, gorączki też nie mam!! Nie wiem co się ze mną dzieje![]()
Mam nadzieje, że wymyślą coś mądrego.W sprawie teściowej dziś konsylium lekarskie.![]()
Witam. Wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj poronilam. Chciala sie dowiedziec czy orientujecie sie jakie sa objawy przy poronieniu 2-3 tyg ciazy?? Ja mialam lekkie krwawienie i bolal mnie brzuch na dole w sumie boli caly czas tylko mniej.
Dzwonilam do lekarza to powiedzial ze prawdopodobnie poronilam ale on nie jest w stanie tego sprawdzic bo juz jest po wszystkim bo to byla bardzo wczesna ciaza i ze samo sie oczysci no chyba ze bede jeszcze plamila albo co to mam przyjsc. jakie jest wasze zdanie? prosze pomozcie:-(
witam wszystkie w piękne popołudnie
agatka jeszcze nie dała znać jak po wizycie?