Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądać.
nie znajduję różnicy oprócz ceny choć mój S powiedział że olśniewam wachlarzem rzęs i powinnam go mieć
żart to że mnie stać nie znaczy że wywalę tyle kasy na tusz -już chyba wolałabym dobre wino kupić;-) tyle z wczorajszych bzdur
powinyśmy jakąś klinikę założyć;-)
uśmiecham się wtedy do komputera a mój S jak przychodzi sms już pyta czy to od Karoli ze szpitala:-)
ja tam sie wystrzegam leków jak gnia bo niestety nasi lekarze chętnie je przepisują. Miałam kiedys podejrzenie wrzodów i dostałam z wyjścia kurację -nie dość że droga to jeszcze była okropna -po paru dniach zmieniłam lekarza -okazało się że żadnych wrzodów nie mam a kasa wyrzucona w błoto
co taki biedny tata ma zrobić jak jest dwoje na jednego? a jak sie czujesz? mi lód z zamrażarki śmierdzi więc kurczak jest dobry:-) nie będę krzyczała na kobietę w ciąży -po prostu zabraniam się bać bo to nic nie wnosi i nic nie zmienia. Nie boimy się złego -bo złego nie dopuszczmy do siebie -boimy sie bólu -a na to żaden strach nie pomoże.
Powodzenia
pod warunkiem ze szukasz kochana a nie o szukaniu myślisz
bo szukasz tak? i jak znajdziesz to opijemy picolo nową pracę ;-)
wtedy mi się śniło co chwila że coś jest nie tak -to było okropne a teraz mam brzuchate sny więc wiem że wszystko jest i będzie ok:-) pokonaj strach -jakimkolwiek sposobem i wtedy będzie łatwiej

ułożę to sobie po swojemu -przytulanki są najfajniejszą rzeczą na świecie -więc nie przytulacie się bo jest może ta cyto -dowiesz się jak zrobisz badania bo może jej już nie ma -jak nie ma wtedy przytulanki na maksa -nie ma badań nie ma przytulanek

nie -nie kumam :-)

Agniesia82 wiem ż nie wolno duphastonu przy złych próbach wątrobowych brać np. A to chyba ważne. Musisz gina zapytać -dla mnie to ciężka sprawa dla organizmu bo musi za dwoje działać a wątroba mimo wszystko to filtr. Ale nie wykluczam że to nie ma znaczenia i leki mozna np dopochwowo brać.![]()
Właśnie dostałam luteinę dopochwowo 
to chyba mogę 
Dzidzia póki co stoi po stronie mamusi, bo nie ma innego wyjścia![]()

No jaki mądry chłopak na polityka się nadajeOczy mi wyszły i szczęka mi opadła.![]()

No to dobrze, niech szybko wraca.Najnowsze wieści od Naszej Karoli:
Dostała zastrzyk, krwiak sie rozszedł ale dalej jest na dole macicy. Może wyjdzie sam. Karola poleży do przyszłego tygodnia w szpitalu.
A ja myślałam, że już tulisz króliczka ;-)kinguś - chyba mój K, zapomniał, co wczoraj obiecałWięc póki co króliczka nie ma!
No nie przesadzaj ;-);-);-)Hej Dziewczyny. To ja - Przyszła_Mamusia.
Podejrzewam że już mnie tu nikt nie pamięta tak dawno mnie nie było..
Udanego urlopuod dziś mam już urlopjupi
jeszcze tylko w poniedziałek egzamin i jak będzie zdany to będę się byczyła 2,5 tygodnia![]()

Super:-)Maluch Karoli ma 1 cm:-):-):-):-):-)
Kinguś czekam na wieści z porodówy -normalnie masz mi w trakcie smsa przysłać:-) -bo naturalnie rodzisz prawda? my mamy ciekawie -będziemy się męczyły z uśmiechem na ustach;-)
Ps czy wy się też brzydzicie pająków bo ja zoraj prawie zeszłam jak mi po ścianie zachrzaniał -wiem że to wróży szczęście ale to zczęście zostało zmiecione przez S kapciem z komentarzem "jaki wielki"![]()