Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agniesia napisz mi dokładnie jeśli chodzi o prolaktynę jaki miałaś wynik tzn. czy ng/ml czy mlU/l? Napisz mi jeszcze, w którym dniu cyklu robiłaś badanie prolaktyny i progesteronu?
QUOTE]
Ilonka badanie robilam w 16 dc i prolaktyna 18,78 ng/ml a progesteron 2,7 ng/ml
W nocy trochę wymęczył mnie brzuch a raczej jego ból i podróże do wc
ile razy można
dziś ostatnie zakupy przed wyprawą jutro pakowanie a w poniedziałek adios:-)
co do wyniku ja małam po polskiemu więc nie było takiej magii
na kwietniówkach już coraz mniej marudzenia więc chyb a jest ok. Testami się nie martw to takie przyziemne rzeczy Kasiula
raz się uda raz się nie uda -a nauczka to miała być której nie widzisz masz zacząć wierzyć w siebie i swoje decyzje

bombowy tekst. trzy miesiące -tak jak w ciąży;-) wstawanie w nocy się skończy już niedługo i wtedy w to miejsce jak sobie seksik wstawisz to małżonek będzie przed Tobą uciekał do córci spać:-) albo sam ją zacznie budzić zeby trochę odpocząć;-)
no to jak tusz to i podkład, jak podkład to korektor jak korektor to jakiś kompakt jeszcze i kosmetyczki bym zaczęła pilnować bo tyle siana by w niej było -nie dzięki;-) ja się nabawiłam uczulenia na Maybelline nie wiedzieć czemu, oczy pieką łzawią i nici z malowania. 

jakkolwiek to brzmi szczera prawda:-)
w necie wyników nie sprawdzaj bo też są różne i piszą że jak progesteron jest poniżej 3 to cykl bezowulacyjny -i z takiego jest właśnie mój kropek:-):-):-) na prolaktynie się nie znam ale powinnaś mieć normy (trochę za wczśnie na progesteron)
miałam momenty wzlotów i myślałam że już po rozpaczy po czym przykuwało mnie do łóżka na dwa tygodnie i moj S nie wiedział co ze mną zrobić. Tutaj uporządkowałam myśli, uczycia nabrałam wiary i nadziei. Zostań z nami

jeśli tu nie wparujesz z radosnym nastawieniem że będzie dobrze i za 9 miesięcy z wózkiem po warzawie będiemy latały to ja się nie zgadzam na zeschizowaną mamę i później rozdarte zestresowane dziecko

jak jest strach to nie ma staranek -powtarzam i wierzę -blokuje się wydzielanie hormonów i klapa
masz być gotowa nie tylko fizycznie ale i psychicznie a to znaczy wierzyć wierzyć wierzyć i zwalczyć a przynajmniej zwalczać strach. A teraz przepraszm że się uniosłam
No to kochana trzeba znaleźć sobie inne zajęcie, jakieś nowe hobby. Ja wiem, że dużo pracujesz. Ale ja sobie myślałam o tym dużo, załamując się nic na to nie da.