Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agniesia82 a masz normy progesteronu? ja z doswiadczenia wiem że kazde labolatorium ma swoje i na jednym 1,75 było ok a w innym 2,6 -dlatego zawsze proszę o ich normyw necie wyników nie sprawdzaj bo też są różne i piszą że jak progesteron jest poniżej 3 to cykl bezowulacyjny -i z takiego jest właśnie mój kropek:-):-):-) na prolaktynie się nie znam ale powinnaś mieć normy (trochę za wczśnie na progesteron)
:-)

Agnieszko po pierwsze to wynik prolaktyny masz dobry możesz poczytać o tym tu:
Forum Ginekologiczne - Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 1. Hormony przysadkowe.
a jeśli chodzi o progesteron to dlaczego robiłaś go w 16dc? Zawsze progesteron wykonuje się około 21-23 dc bo inaczej daje śmieszne wyniki
Tak poza tym to na wynikach nie podali ci normy z boku?? Bo u mnie zawsze razem z moimi wynikami widnieją też normy, bo interpretacja wyników zależy od laboratorium i odczynników, których użyli do badań.
Myślę, ze mimo wszystko najlepiej wyniki skontroluje lekarz, bo i tak pewnie do niego śmigniesz
![]()

bo zawsze podnoszą mnie na duchu