• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gosiak dzięks za gratulki :)

Ruda ja też muszę jeszcze załatwić zaświadczenie, ze pracuję w swoim zawodzie, żeby mi podbili praktyki, miałam jechać dzisiaj ale miałam takiego lenia do podróży, ze to olałam :)
Trzymam więc kciuki, żeby ci się udało

Kaska za ciebie też słońce trzymam kciuki, pozytywne myślenie i wszystko uda się załatwić

Sonitka i ja zakupię tę kciążkę, przynajmniej pośmieję się z siebie :)
Tak w ogóle to moja kruszynka ten powstała po przytulankach z nogami w górze :)

Just ja miałam termin na 30 grudnia, więc myślę ze będzie ciężko, ale damy radę!! Tak poza tym od paru tygodni co tydzień mi na maila przychodzi info np. wczorajsze: gratulacje jesteś w 23 tc :(
No smutne, ale musimy być sline

reklama
Dzien dobry wlasnie pije sobie kawke pogoda piekna sloneczko swieci a ja ani wyjsc nic bo za ta noga to leze tylko.No narazie okresu niemam i mysle czy wszystko oki zeby to nie bylo nic zlego zadna ciaza pozamaciczna.Mam pytanie jak taka ciaza jest to na tescie wychodza dwie kreseczki?

Witam:-)
Kinguś to juz całkiem blisko do rozwiązania. Ale Ci dobrze:tak::tak:;-). Metformax mi nie dała. Ale zapisałam sie do endokrynologa. Zgadnijcie kiedy najbliższy termin?? NA 19 lutego. Musze poszukać prywatnie.
O matko jakie terminy:szok:
Witajcie kochane ja dzisiaj wróciłam do domku po tygodniowej nie obecnosci.
Dobrze, że jesteś już w domku:-)
Kinguś dobrze, ze za wami już część papierkowej roboty, finał widzę już niedługo :)
No jeszcze troszkę;-)
kinguś - to super, że załatwiliście już formalności. Jejku już tak niewiele Ci zostało:)Ps. Króliczka nadal nie ma!!
Czy ja się doczekam tego króliczka przed porodem??:-D
Kinguś nawet nie wiesz jak twoja ciąża podnosi mnie na duchu :tak::-D Fajnie, że formalności za Wami, teraz tylko wyprawka i inne pierdoły i czekac na spokojne rozwiązanie :-)(
Bardzo się cieszę, że tak działam:-D
Już wszytsko mam teraz tylko pranie i pakowanie do szpitala.

Melduję się z samego rana...zestresowana, bo szykuję się do lekarza....
Trzymama kciuki
hmmmm......a ja po seksie trzymałam nogi w górze.......:-D:-):tak:;-) i poducha pod pupe też była......
ale chyba nie tylko ja zachowywałam się jak wariatka...przyznawac się tu zaraz, która jeszcze...
no i mam zamiar w ten sam sposób zafasolkować i tym razem.......:rofl2:
Ja też trzymamłam:-D

bo mój pan doktor chyba w koncu postanowił wystawić mi zaświadczenie do zusu na świadczenie rehabilitacyjne szkoda tylko że miałam złożyhc je cztery tygodnie temu a on 'może" dziś mi wystawi masakra normalnie
Mam nadzieje, że wypisał
Wczoraj robiłam gruszki zapiekane pod kruszonką, pycha, ale ta kruszonka taka mało chrupiąca była....
Ja robiłam cukier+masło

Siedzę sobie u rodziców bo u nas zmieniają kaloryfery;-)

karolcia81 To dobrze to mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.

a pozatym to podobno boli jak jasna cholera.....jak wyrostek, że się nie da wytrzymać.....
pamietam, że mi testy wyszły , że jest ciąża, a usg jej nie widziało (bo było za wczesnie), i lekarz tez podejrzewał poza maciczną....zwłaszcza, że mi strsznie dokuczał prawy jajnik.....ale właśnie wtedy mi powiedział, że to by był ból nie do zniesienia.....
więc nie ma co sie doszukawać....bo sobie i tak wszystkie objawy dopasujesz...takie juz jestesmy....

Dziewczynki dawno nie byłam tu u was sporo było do nadrobienia, co do nóg w górze to też słyszałam, że to pomaga :-)
Karola to świetnie, ze już wróciłaś do nas:-), dużo odpoczywaj na pewno przyszłe babcie z chęcią cię wyręczą w tych obowiązkach, bardzo się cieszę, że z twoim maluszkiem wszystko dobrze, wreszcie trafiłaś na lekarza, który rozpoznał co się dzieje. Pozdrawiam cieplutko ciebie i reszte dziewczynek, lece pokroić kabaczka na leczo, jam jam:-p

Witajcie kochane ja leze plackiem i zjadłam sniadanko:-) dzisiaj znowu jest mi nie dobrze ale dzidzia najwazniejsza:-):-) kochane pomalutku nadrobiłam zaległosci w czytaniu ale przez te mdłosci nie mam siły odpisac.
Jestem troszke zła bo 13wrzesnia w niedziele mamy z mezem pierwsza rocznice slubu ale nigdzie nie wyjdziemy bo musze lezec ale za to w sobote mamy rodzinna imprezke mamusie musza mi pomoc tzn. Zrobic prawie wszystko bo ja musze lezec. Buziaczki kochane

No to mozemy szykowac impreze razem,bo ja w niedziele tez mam pirewszą rocznice slubu:-D.
A Ty niczym sie nie przejmuj i lez potem sie nachodzisz i nabiegasz gwarantuje:tak:.
A my z Veroniką dlaej sie docieramy i poznajemy.Niestety odstawiłam ja od piersi bo mi sutki pogryzła i płakałam przy karmieniu.Bede próbowac i w zwartek przychodzi połozna moze cos pomoze:-(.Bo wole juz pilnowac tego co jem niz z tymi butelkami walczyc:wściekła/y:.

Buziaczki dla wszystkich niestety nie doczytam jak zwykle ostatnio wszystkiego ale trzymam kcikuki.

reklama
Witam,
Agnieszka0240 no niestety takie uroki ciąży kochana:tak::tak:. Można ubrania kupić i chodzic w najwiekszych;-) aby tylko dzidzia była.:-):-)

ewelina28 trzymam kciuki za pomyślną wizytę u lekarza&&&& A o słuzby drogowe sie nie martw nie zatrzymają.

Sonitka poszukam ksiązki i może sie skuszę:tak::tak: Co u Ciebie słychac??

ilonka uuuuu to jak z koleżankami będziesz opijała to żebyś Ty nam kochana do domu trafiła:rofl2::rofl2:

karolcia81
u mnie tylko poduszka pod pupa była:szok:

ruda my tu wszystkie stare przekreciary, więc Ci sie uda &&&&:-p:-p
Tak jak Ty boję sie dnia na który miałam przewidywany termin porodu. U mnie to 24 październik.

just dziekuję za nadzieję że i mi sie uda. Awantura nie najprzyjemniejsza rzecz ale nieraz potrzebna żeby oczyścic atmosfere. Mam nadzieję że Wam sie wszystko ułoży i sobie spokojnie wytłumaczycie wszystko:tak:

karola
rocznica się nie przejmuj;-);-) Za rok sobie odbijecie:-):-)

Lenka biedulko to Cie noga urządziła. Z tego co wiem to jeżeli ciąza pozamaciczna to wychodzą tez dwie kreseczki.

kinguś witaj. Pogłaskaj Córcię od e-cioci:tak::tak:

motylku witaj. To Wercia mały gryzaczek jest:tak::tak::-):-) Ale do tego jaki słodki gryzaczek:-D:-D

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego popołudnia.

Kasiu powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry