Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no coś ty, kochana nie masz żadnego powodu żeby się martwić, myślę czy to jest za pół roku czy za 2 lata to nie powinno być u ciebie problemów z zajściem w ciążęWitam!
jakie problemy???? Wystraszyłam się bo my postanowiliśmy poczekać 2 lata.
Czy istnieje jakiś konkretny powód dla którego po poronieniu nie należy czekać ze staraniami???(

Eh, u mnie też szafa domaga się uzupełnienia, ale taaaaaaaak mi się nie chce łazić po sklepach, że szok. Jak mnie już mocno przyciśnie, nie będę miała co na siebie włożyć, to wtedy zmuszę się i pójdę ;-)dziękiTrza coś kupić na tyłek bo jesień idzie i zima
![]()
ja tez tak mam, czasem kilka dni nie mam weny a potem - tak jak wczoraj 7 okien w domu umylamjakaś taka nieprzytomna jestem, nijak się zorganizować nie mogę. nie to, żebym miała jakieś ambitne zadania do zrobienia, po prostu miałam mieszkanie trochę ogarnąć, a cały wieczór jakoś tak włóczyłam się z kąta w kąt![]()
ok - postaram sie:-):-)Gosiu bardzo prosimy o częstsze nas odwiedzanie i długie pisanie![]()
ja w tym sezonie nie szalalam wogole na wyprzedazach - nie mialam ochoty grzebac w tej stercie ciuchow...moze teraz cos kupie sobie na jesien...Eh, u mnie też szafa domaga się uzupełnienia, ale taaaaaaaak mi się nie chce łazić po sklepach, że szok. Jak mnie już mocno przyciśnie, nie będę miała co na siebie włożyć, to wtedy zmuszę się i pójdę ;-)

Pojedziesz na czuwanie i zamiast czuwać to drzemać będziesz ;-)
fajnie to wyglądało, poza niby skupionego słuchacza, a oczka zamknięte i tylko głowa coraza bardziej bezwładnie się przechylała 

Witaj,Witajcie z ranka... ktoras na kawke sie pisze???
ja tez tak mam, czasem kilka dni nie mam weny a potem - tak jak wczoraj 7 okien w domu umylam