Agniesia82
najważniejsze jest życie
Agniesia możesz mężowi zarzucić salfazin albo androvit to witaminowe wspomagacze dla meżczyzn bogate w cynk i nie tylko, niektórym pomogły![]()
a który jest lepszy i ile ich przyjmować?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agniesia możesz mężowi zarzucić salfazin albo androvit to witaminowe wspomagacze dla meżczyzn bogate w cynk i nie tylko, niektórym pomogły![]()

tylko nie możesz wtedy luteiny brać bo bez sensu badanie. Teraz już się uda -będzie wakacyjny malec 2010:-)
koszt w Wawie to ok 43-50 zł.
a jeśli chodzi o schizy -po teście z II zrobiłam progesteron i hcg -to było wszystko. Lekarz kazał -nie robię bo mogę w leb dostać. A i po lekach bez sensu mi progesteron badać
że tez takich się nie wyrzuca z roboty. Myślą że jak ich malo to mogą mieć w nosie!!! zmień tego lekarza -poszukaj takiego który Ci podpasuje żebyś spokojna całe 9 miesięcy była

nie oglądałaś jakiejś rzeźni przed snem? głupie filmy powodują później sny albo może coś zjadłaś?
i to pewnie wieczorem jak ja zdycham
zabiorę ze sobą dyżurny kocyk i podusię i w kącie gdzieś polegnę:-) daj fotkę łóżeczka bo ciekawa jestem

Karolcia, mój P ma w sobotę badanko nasienia....niby się nie stresuje, ale ja widzę, że jednakPowodzenia życzę
Mój ma dzisiaj dzwonić i się umówić....
niby mówi, że to nie problem...ale ja się domyslam, że się denrewuje...
przeczytałam gdzieś taki wpis, że oni nie stresują się samym badaniem, czyli romansem z pojemniczkiem, ale bardzo boją się wyników, że to podważy ich poczucie męskości jak się okaże, że np. chłopaki są leniwe
zobaczymy jak to będzie.....w każdym razie mój Z chce, żebym tam z nim szła i choć troszkę mu pomogła.....
napisz jak to u Was było?
buziaki....
będzie dobrze....zobaczysz...My jestesmy zdrowe i nasze chłopaki też...na pewno....
i było dość zabawnie, a potem w ciągu 30 minut dostarczyliśmy do laboratorium.Jestem -dziś jest ten dzień... mój maluszek odszedł w tym dniu swojego istnienia... Modlę się żeby przełamać szczęśliwie tą dzisiejszą barierę :-(
Agniesia82 czytałam -wprawdzie na duphastonie -ale jest napisane ze należy go brać 2xdziennie przez 5 dni w przypadku niewyjaśnionych plamień czy coś w tym stylu. Na mój gust nie ma się co martwić -zrób progesteron w 21-23 dc. i będziess wiedziała czy jest w normietylko nie możesz wtedy luteiny brać bo bez sensu badanie. Teraz już się uda -będzie wakacyjny malec 2010:-)
Miłego dnia!!!!

;-)
My "materiał" pobraliśmy w domu razem ;-)i było dość zabawnie, a potem w ciągu 30 minut dostarczyliśmy do laboratorium.
łykamy kwasik razemAgniesia nie wiem, który lepszy ale ja chcę mojemu kupić salfazin bo w opakowaniu jest 100szt. i kosztuje 30zł, poza tym bierze się go 1 raz dziennie przy wieczornej kolacji, natomiast androvit ma 30szt. i kosztuje 35 zł i trzeba brać 1-2 tabletki dziennie. Warto też przy próbach zajścia podawać facetowi kwas foliowy, a ty mam nadzieje ze tez go łykasz??
hmm ... też o tym myślałam, że nie wiem czy uda nam się dojechac do labolatorium w ciągu 30 minut....choć to tylko 10 km, ale przez centrum miasta (korki i t p )
a pojemnik kupiliście w aptece, czy tam wam najpierw dali?
zastanawiam się....bo pewnie w domu by mu było raźniej.....
łykamy kwasik razemhmm ...
kupiliśmy w aptece pojemnik na mocz na posiew (kosztuje około 1 zł) jest zamknięty w foliowym woreczku.
.