Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miłego weekendu Kochane Wam życzę!!! Jutro ważny dzień (badanie nasionka) - trzymajcie kciuczki! Buziam:-):-):-):-)

, no więc tak postanowiłam iść na usg i zrobić krew na te bakterie, no i na gastroskopie też pujdę, od przybytku głowa nie boli, a maluszek najważniejszy, jak już się okaże co mi jest to wezmę się za zęby tak postanowiłam;-), owulacje miałam dość bolesną już po odstawieniu leków więc mam nadzieję, że to wcześniejsze to nie owulacja i mi ulżyło.Teraz mam przeziębionego mężulka w domku, zaraz muszę podgrzać zupkę.
.I dzięki jeszcze raz za intencje, które zaniosłaś.
dziewczynki, ale zwrócicie uwagę na moje wyniki 
dla aniołka (*)A ja się dziś dowiedziała, że moja bliska znajoma, 4 września straciła maleństwo. Już drugie. Pierwsze straciła, potem urodziła 2 zdrowych dzieciaków, i teraz znowu straciła... I tam mi dziś smutno.. to niesprawiedliwe, że tyle kobiet musi przeżywać taki koszmar..
Dobrej nocy!!
pytam bo moja kolezanka pojechala na narty w tamtym roku i zlamala noge a teraz ma miec juz trzecia operacje bo noga bedzie niesprawnaNatalineczka555 Stwierdzono ze mam uszkodzony rog łękotki przedniej ale jak wloza kamerke to wszystko sie okaze czy to tylko to czy cos jeszcze.

tak ten usmiech do dzis pamietam z tym ze nie wiedzialam kiedy byl ten swiadomy a kiedy nieswiadomy bo czarek juz 15 min po urodzeniu sie usmiechalPrzywitały sie i pouciekały;-).
Ja tez mówie dzien dobry,mega szczesliwa bo moje malenistwo dzis przy porannej zabawie pierwszy raz swiadomie sie do mnie usmiechneła no i popłakałam sie ze szczescia.Ten bezebny usmiech wynagradza wszystko
.

śliczniutka kruszynkaA to fotki z ostatniego tygodnia.Veronika wazy juz ponad 4 kilo:-)