• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

heheh no tak ludzie zawsze zajmują sie plotami!!

a ja sie przestraszylam nie na zarty i ide jutro do dermatologa!
wokół jednego pieprzyka na plecach zrobiła mi sie taka nieregularna plama! mąż to zauważyl. no i siedze i czytam o czerniakach i zaraz zeschizuje!!!

reklama
no to teraz moja kolej:
A więc moja mam urodziła mnie mająć lat 20, mojego brata majac lat 28, a moja siostre....w wieku 13 lat, tak....13 lat!!!:szok::tak::-D

Sylwia, takie rzeczy zawsze warto sprawdzić.

A my juz po obiadku:-D

Ostatnia edycja:
hej gaduły ja juz wrociłam ksiazak kupiona biore sie za obiad acha syla kupiłam ta herbatke melisa z gruszka pani powiedziala ze jest rewelacyjna zobaczymy czy mnie uspokoi :-))))
ja zmykam robic obiadek
a tak wogole to wam zazdrosze ja nie mam rodzeństwa ;-((( mam tylko przyrodniego brata i siostre siostry nie znam barata poznałam jak miałam 14 lat haha ale mamy świetny kontakt teraz i zawsze moge na niego liczyc
Martwi sie mlodsza siostrzyczka h i hi

ja zwykle okolo 15 znikne bo uciekne do domku, wiec okiełznajcie sie z ta produkcją...zebym jutro nie nadrabiała za długo:-):-):-)

a poza tym to sie przed chwilą okazało ze musze jechac z psem do weterynarza, bo jest jego termin na szczepienie....a tak mi sie nie chceeeeee....

allaa- a co dokładniej powiedział lekarz? Co się dzieje? U mojego męża też było podejrzenie choroby wątroby, też najadłam się strachu przez prawie miesiąc, też miał dietę (w sumie do dzisiaj powinnien mieć) ale po wszystkich badaniach na szczęście moje i mojego męża okazało się że nie jest to takie groźne jak się zapowiadało.. Więc może i u Was nie będzie tragedia. Mój Mąz faktycznie ma pare rzeczy które ma zabronione ale ogólnie jest naprawdę dobrze!! Więc jeszcze może wszystko się wyjaśnić na waszą korzyść!! Oby tak było i pomodlę sie dziś za Was...

Miruś - witaj kochana.. serio z tymi 13 ????:confused:

alla - bardzo współczuje i wiem , że zadne słowa nie pomogą :-(
mardoklejka nie ma co bratówka ma dużo taktu ale cóz niestety ten kto tego nie przeszedł nigdy nie zrozumie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry