Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
.
spanie do zrealizowania w ostateczności,ale z tymi porcjami warzyw to cięzko będzie.Mąż ma rację... 8-9 godzin spania i jeszcze min. 5 porcji warzyw lub owoców dziennie :-):-):-)

Ja jem tylko raz ,ale porządnie czyli zaczynam rano a kończe wieczorem. 

ech zapalam świeczkę (*)Kochane, znowu wracam na ten watek... dzisiaj stracilam druga ciaze. Jutro szpital i czyszczenie... Narazie czuje tylko bol i wyrzuty - dlaczego zowu ja!!
moje gratulacje.witajcie
Mało kto mnie tutaj pamięta.... ale zmotywowała mnie jedna wspaniała kobietka z tego wątku abym podzieliła się dla mnie wspaniałą wiadomością.....
po wtorkowej wizycie wiem że noszę w sobie okruszka, który ma 1cm długości i pięknie bijące serduszko.....
w sercu mam ogromną radość ale i wielki strach...... i wiarę że tym razem się uda.....
prosze o kciuki.....
i łączę się z wami wszystkimi..... poronienie jest tragedią trudną do opisania.... ja znalazłam tutaj zrozumienie i wsparcie....
:-):-):-)piękna fryzurka.Na tych chyba lepiej widac
Z niedługich włosów tez mozna cos fajnego zrobic.

.

.Zwracał w ten sposób na siebie uwagę.

;-):-):-),bo o 6.30 pobudka.