Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam was kochane ja dopiero teraz ale nie czuje się za dobrze i niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić i wszystkim odpisać.
agatko mi nie przeszkadza że tu mi piszesz ja jestem częsciej tu niż na kwietniówkach bo tamte laski mnie doprowadzają do szału i mam ochotę wejść napisać co myślę i już tam nie zaglądać. Zero w nich optymizmu ja już mam dość martwienia się dzidzią chce się cieszyć tą ciążą a ciągle co tam jestem to zawsze myślą źle nigdy pozytywnie.
karolcia81 ja cię tu chyba zaraz doprowadzę do ładu:-):-)
co znaczy że się boisz??? Jesteś młodą zdrową kobietą i wszystko tym razem musi być dobrze nie zadręczaj się bo to nie ma sensu prosze mi się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie bo jak wy zaczynacie się bać to ja też zaczynam mieć jazdy a tak nie może być proszę tylko myśleć o pozytywnych śprawach i starać się nie martwić musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji:-):-):-)
gosia84musi być dobrze i nie ma innej opcji ja codziennie się mądle za nas wszystkie i musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)
kochane postaram się was poczytać bo tyle piszecie że narazie nie mam siły wszystkiego nadrobić buziaczki skarbeczki
.Karola to odpoczywaj Kochana.Kaska to w listopadzie podejmujemy razem próbe żucenia kopciuchów, jak bede chciała zapalić to pomyśle Kaśka na pewno nie pali to ja też nie zapale, a jak sie skusimy to będziemy się ochrzaniać na wzajem.Karola to odpoczywaj Kochana.
Karolcia, kiedy podejmujesz staranka?bo nie miałam czasu żeby się wczytywać głębiej.

pytam czym się różnią -te na całą ciążę mają więcej witamin... hmm nie kumam czaczy. Kupiłam te na całą ciążę -moje dziecię i tak sobie weźmie co chce a reszta dla mnie zostanie. A i m&m's przyniosłam z "apteki" jeszcze;-);-);-)
no ja wiedziałam że jest wszystko ok -bo jakby inaczej ale tak bez wieści mnie zostawić???? och Ty -cieszę się że z groszkiem wszystko ok:-)
Ty się przyznaj ze chciałaś szybciej bo już Ci bylo spieszno do tulenia i zacałowywania;-) super że wszystko dobrze -mówiłam że trzeba pozytywnie myśleć i nawet człowiek się wtedy sam wyleczy:-)
dla dzidzi:-) to taki szantarz bo przecież fasolka nie lubi jak śmierdzi fajami bleeeeeee. Wyznacz datę rzucenia -nie ograniczenia -Kasi miesiąc został i przejadę sie do niej na kontrolę -bez zapowiedzi
ooo nie -jak będziesz chciała zapalić to pomyśl -jak mnie Agata dorwie to mi ta fajka tyłem wyjdzie
co? jak to jest? a Tobie miesiąc został -szybko leci co? ja Ci dam "nie moge wytrzymać" silna babka a pet Tobą rządzi? 10zł paczka wiesz ile to dla Werci zabawek? 310zł w miesiącu
pustak
drugi też nie wyszedł a trzeci zrobiłam od niechcenia i prawie padlam... ale nie leżałam ani dnia! do gina poszłam dopiero po tygodniu żeby ochłonąć, do pracy chodziłam, na wolnym pojechaliśmy w góry i łaziliśmy ile wlezie -a jak mój brzdąc był już za bardzo wybujany to się odpłacał mamie wieczorem. Zrobiliśmy na urlopie ok 1600km i jesteśmy cali i zdrowi -wiara czyni cuda a nie strach
dziś poszło na noże na kwietniówkach i są tam fajne babki -radosne z optymizmem ale wypowiadanie się kogoś kto nie pali i nie pije że wyrodne matki trują dzieci to chyba przesada. No i że ciaża to nie tylko głaskanie sie ale też troski i zmartwienia -KUMACIE!!!! -chyba te co sobie same wymyślają. Jak ktoś ma złudzenia ze baby w ciaży są normalne to nie są
więc kochana głowa do góry i na pewno będzie dobrze nie ma innej opcji:-):-) brzuszek powolutku zaczyna być okrągły ale tak powolutku bo przed ciążą miałam płaski więc teraz widać tylko troszeczkę a wymioty dalej dokuczają mam nadzieję że nie długo przejdzie:-):-)dzięki kochana.....wiem...musi być dobrze....usmiecham się do ciebie i twojego brzuszka....
Jak się czujesz? Masz juz troszke zaokraglony brzuszek?
.... Staram sobie przypominać słowa lekarzy :"ma pani bardzo duże szanse na zdrową donoszoną ciąże", "tak po prostu się zdarza, trzeba mysleć pozytywnie", "wszystko jest pieknie przygotowane na przyjęcie zarodka".....w takim razie.....nie może być źle.