• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

słodziutka jestem olana normalnie co za koleś brak mi słów. Ja miałąm robione badanie na toxoplazmoze wczoraj odebrałam wyniki i było, że ujemna ilościowo 1,7 i szereg innych badan na hematokryt leukocyty itp ale mi to nic nie mowi ;-/

reklama
Wiecie co... pewnie macie racje...ma zero pacjentek i patrzy która się napatoczy!!! Mam go głeboko w 4 literach...
Pytałam się jeszcze czy może przyjmuje gdzies w szpitalu? czy prywatnie? On że juz się 35 lat naprawcował w szpitalu a teraz już tylko w dwóch przychodniach.. a że nawet z prywatnej klinki zrezygnował....PACAN:wściekła/y::angry:

widziałam dzisiaj sliczne serduszko mojej dzidzi płakałm jak dziecko i nie mogłam się napatrzeć wszystko jest w porządku ciąża troszkę młodsza niż myślałam ale to przez moje nieregularne cykle poza tym cud miód i orzeszki i tak ma być do lutego

Jezyku- bardzo sie ciesze! Trzymalam caly dzien kciuki za Was!!!:-):tak:

Dziewczyny macie tu mega produkcje hehe ledwo nadazam czytac... :-D Co do badan to macie szczescie, ze wogole je mozecie robic,bo ja tu kota na glowe dostaje z tymi lekarzami!!! Na wizyte czekam 3 miesiace :wściekła/y: a oni zamiast mi porobic badania przeprowadzaja ze mna wywiady... I jeszcze bezczelnie pytaja czy ja na 100% bylam 2 razy w ciazy!!!! :angry: Az mi sie wyc chce... :no::no::no:a teraz 9 cykli i nic...:-(:-( Zastanawiam sie czy nie mam pozatykanych jajaowodow???

Muffy....wiem,ze łatwo mi sie mówi ale nie denerwuj sie tak .....ja tez nie łatwo zachodze w ciąze pierwsza po 4latach a druga po roku i powiem Ci szczerze ,ze im bardziej chciałam to nie mogłam zaskoczyc a jak sobie "odpuściłam"to była "niespodzianka".

reklama
Agnieszka- ja wiem, ze najlepiej sie wyluzowac, i tak robie! Przez 4 cykle robilam wszystko hehe mierzenie tempki, badanie sluzu, szyjki, testy owu.i co z tego wyszlo- WIELKIE NIC Od 2 miesiecy nie robie nic, tylko jade na spontanie :-D i dalej nic... normalnie wyc mi sie chce, a teraz jestem po owu. Czuje sie chora, mam bol gardla i stan podgoraczkowy do tego latam na kibelek bo dziwnie mnie brzuch boli... Pewnie jakis wirus sie przyplatal!!!!! Mam dosc jak nie urok to sr*****:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry