• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jezyk super gratulacje- trzymaj się
a co do badań to ja na szczęście mam dodatkową opiekę medyczną w pracy i za wiele badan nawet ze skierowaniem od prywatnego nie płacę.
zobaczymy jak bedzie ze specjalistycznymi
slodziutka_e spadaj do innego ginka bo z tym to tylko nerwowo sie wykończysz

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Miała któraś z Was założony szew? Jeśli tak to powiedzcie jak to wygląda - właściwie interesuje mnie tylko czy to boli... Gabi, czy przypadkiem nie Ty?
Dzięki, pozdrawiam

Wiesz ..doskonale zdaję sobie sprawe z tego co czujesz...wiem jak to jest.....boję się,że kiedy sie zdecyduję na kolejne podejście to mi sie nie uda....ale niestety nie wiele możemy zrobić....bo jeśli z medycznego punktu wszystko jest ok to pozostaje nam tylko miec nadzieje,że przyjdzie i czas na nas....choc to nie łatwe....

Witam :-)
Dziś miałam już mniej do nadrobienia ;-)
jezyku super wiadomości. Oby tak dalej!!

Dziś to chyba jakiś dzień ciężki jest. W pracy wszystkie jęczałyśmy, że noc była za krótka. Totalnie niewyspana jestem cały czas.
A jutro jedziemy do moich rodziców. Będzie super, choć trochę się boję tej wizyty, bo moja siostra jest w 12tc i aż się boję pomyśleć jak zareaguję. No zobaczymy...

Jezyku, kochanie, cieszę się razem z Tobą:tak::-)

A ja robię dżemik truskawkowy. Kupiłam 6 kg truskawek, część zostawiłam do zjedzenia, a reszta do gara:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, gdzie Wy jesteście, aż dziwnie, tak tu dzisiaj pusto:szok::-D

Dziewczynki, jemy rzodkiewki, zobaczcie ile maja witamin:
100 g rzodkiewki zawiera: 1 g białka, 2,8 g węglowodanów, 1 g błonnika, 0,04 mg witaminy B1, 0,02 mg witaminy B2, 0,2 mg witaminy PP, 0,1 mg witaminy B6, 25 mg witaminy C, 24 mikrogramy kwasu foliowego, 240 mg potasu, 59 mg sodu, 44 mg wapnia, 27 mg fosforu, 11 mg magnezu, 1,9 mg żelaza, 0,1 mg cynku.

Ostatnia edycja:
reklama
Syla- no to niezle... :-) Ja raczej nie jestem, ale Ty to niezly objaw mialas... wspolczuje! Mi przeszkadzaly zapachy (ryb, miesa), i nie moglam gotowac obiadow dla M. (juz od 4 tyg. ciazy- wczesnie prawda?)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry