reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chciałam się pochwalić ,że dostałam dziś PIERWSZY po zabiegu @ :-)
bardzo bardzo się z tego cieszę , bo @ przyszła dokladnie miesiąc po zabiegu jak w zegarku , zawsze przed ciążą i zabiegiem @ przychodził 18 każdego miesiąca a teraz spóźnił się tylko o dzień , z resztą może nadszedł już w nocy bo gdy tylko się obudziłam już wiedziałam:) ale się cieszę , bo to chyba znaczy ,że nie jest ze mną tak żle i że organizm dochodzi do siebie bardzo szybko:)
zaraz jak @ się skończy pędzę do lekarza na badanie i oczywiście będę leczyć te wstrętne bakterie .
myślałam i pl;anowałam ,że zaraz po pierwszym @ zaczniemy starania ,ale teraz wiem ,że to stanowczo za wcześnie ... nawet nie ze względu na te bakterie , bo lekarz powiedział,że one pod kontrolą nic złego nie czynią ale dlatego ,że nie jhestem jeszcze gotowa na następną ciążę ... jeszcze nie teraz.
bardzo bardzo się cieszę :))))))))) nigdy jeszcze @ nie wywołał u mnie takiej radości:)
miłego dnia dziewczyny !!!!!!

reklama
cześć dziewczyny.
Właśnie wróciłam od lekarza. Okazało sie ,że mam w pochwie bakterie , które normalnie znajdują się na skórze i nie powinny być w pochwie. Ponieważ brałam antybiotyk w Polsce , pani doktor zrobiła mi ponownie wymaz z pochwy i teraz muszę czekać na wyniki.
Boli mnie wszystko. Dzisiaj aż się skręcałam z bólu. Lekarka nie widziała w pochwie nic niepokojącego, więc być może tak sie u mnie wszystko goi, trochę boleśnie i powoli.
Czasami mam już dosyć. Chce mi się wyć . Chciałabym już normalnie egzystować, wiedzieć ,że wszystko jest ok i nie muszę się martwić o nic. Nie potrafię sie na razie uśmiechać , bo nie wiem co jeszcze może sie trafić. Czasami mam wrażenie,że wariuje- psychicznie.
Gratuluje Platynowa Zobacz załącznik 35733

Platynowa-no to gratuluję pierwszej @! Fajnie że dostałaś w odpowiednim czasie,..wszystko wraca do normy..
Tylko u mnie jakos pokićkane ,z pierwszą @ po zabiegu tak było,...no i teraz drugiej nie mogę się doczekać ......i dalej nic!

Platynowa - gratulacje @ :tak: Ja też myślałam że zaraz po @ będziemy mogli się starać o dzidzię a tu cały czas jakieś komplikacje:wściekła/y: :wściekła/y: i z tego wynika że jednak dopiero po 5 miesiącach zaczniemy staranka :tak:

cfcgirl - nie martw się napewno będzie wszystko dobrze :tak: głowa do góry zobaczysz że za niedługo już będziesz radosna i szczęśliwa :-D :cool2:

Cześć dziewczyny! :happy2:
Miałam iść wczoraj do lekarza, ale nie poszłam. Wyniki nie przyszły ... no i mam okres ... hmm ... Wizytę przełożyłam już po raz drugi. :baffled: Tak strasznie się boję, że szukam wymówek ... Straszne... :sorry:

Ika_s - dobrze, że kupiłaś sobie magnez itp. Też będę musiała kupić sobie jakiś zestaw witamin. :rolleyes: Może ten co JoannA25 polecała ... :confused: Daj znać, jak minęła prywatna wizyta. :oo: Co do @ to z pewnością się jeszcze pojawi! Cierpliwości. :yes:
tolka23 - dzięki !!! :rofl::-D:rofl: Trzymam kciuki za jurto! :wink:
platynowa - GRATULUJĘ @ !!! Wypowiedz walkę tym bakteriom i dobrze się postaracie, a będzie super! :cool:
cfcgirl - każda z nas ma raz lepsze, raz gorsze dni. :hmm: Nie trać nadziei na lepsze jutro, bo ono na pewno nastąpi! :-)
ewa33 - @ przyjdzie o swojej porze. Nie myśl tyle o niej, a Cię zaskoczy ... :eek:

Pozdrawiam Was ciepło
Ania

Cze Dziewczyny,

Nie bylo mnie dluuuuuuugo.... bylam w Polsce na Swieta i byly to najgorsze Swieta w moim zyciu. W Wielka Niedziele o 6 rano zmarl moj ukochany dziadek...a tate zabralo pogotowie :-( :-(
Dziewczyny ja nie wiem juz co jest, ale chyba moja rodzine jakis pech przesladuje. Zaczelo sie w lutym od poronienia i trwa to do dzis... juz nie umiem pozytywnie myslec...

Wpadam na chwilkę aby się przywitać:-)

Toleczko trzymam kciuki mocno zaciśnięte:tak:

Aniu dlaczego się boisz wizyty.Myślę, że usłyszysz od lekarza same dobre informacje:tak:

Ewo pierwsza @ przyszła u Ciebie po lekach. Może trzeba dać tej następnej trochę czasu:confused:

Cfcgirl na pewno szybciutko się uporacie z bakteriami. Trzymaj sie dzielnie powolutku będziesz wracać do formy:happy:

Daga kiedy masz to wesele:confused:

Ściskam Was wszystkie

Muffy strasznie mi przykro:-( Ja też się zastanawiałam, czy nade mną nie krąży przypadkiem jakieś fatum. Ciągle coś przykrego mi się przydarza. Wierzę jednak, że to już koniec i teraz będzie tylko dobrze:tak:

reklama
cześć dziewczyny

Muffy dla Twojego Dziadziusia Zobacz załącznik 35813

tak sobie mysle i myślę ostatnio i chyba nie może być ,że cały czas pod kreską będziemy. W koncu koło fortuny kręci sie i jak jest źle to musi byc chyba dobrze za chwile. Wciąż na to czekam. A na razie czuje się tak Zobacz załącznik 35814 no ale ciągle mam nadzieje na lepsze jutro bo:

Zobacz załącznik 35815

Całuski dla wszystkich

Do góry