• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mnie brzuch tez pobolewa jak na @ :szok: tylko ja mam ja dostac 30.06 ... pewnie znow mi sie wszycho popiep***** :no::wściekła/y: Dziewczyny czy to moze od tego przeziebienia? Moze sie mi owu przesunac?

muffy a moze jednak fasolka?? hehe
ja od 5 miałam jazdy z mdłosciami i tez przez 3 miesiace do kuchni nie wchodziłam, a mój m zyl na gotowanej kiełbasie..hehe

Hej Miruś nasze serialowiczki pewnie oglądają TV i dlatego ich nie ma ... ale zaraz będą... ja idę zrobić mężusiowi kolacyjkę.. i powinnam zaglądnąć tutaj później..

Jeżyk - gartuluję.. mówiłam że będzie dobrze!!! Super wiadomość.. i od takich wiadomości aż się żyć chce...

muffy..hmmm może jednak ciąża? a miałaby być z czego ta ciąża...czy wy w ogumieniu? ;-):tak:

niusi@ ... brzuszek boli a my szczęśliwe jesteśmy że chce boleć.. Boziu jak człowieka czasem mała rzecz a cieszy..
Nie wiem jak Wy ale ja mam ogromnie bolesne @

Buziole ..spadam robić kolacyjkę...

a ja po przyjściu z pracy umieram nie mam siły głowa mi pęka ... czuję się strasznie husteczkowo buuuu
oj jak ja bym pojadła ego dzemiku :) to nasz ulubiony i choć gotowanie wychodzi mi całkiem nieżle to raczej za dzemy się nie biorę :) to wyższa szkoła jazdy :)

no hej dziewczęta rzeczywiscie dzis tu pusto...
no ale niestety mąż mnie pogonił i mam kare na komputer:-) hehe
udało mi sie go na chwilke pogonic, wysłałm go do sklepu po chlebek:-)

słodziutka- i jak bylas u drugigo ginka??

ja prosze otrzymanie kciukuów, jutro sie nie pojawie, moze wieczorem jak mnie wypuszczą ze szpitala, bo moze zostane do rana ale nie sądze:-)
wiec do juterka dziewczynki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry