• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szafirek, no co Ty, to wcale nie jest problem, Rzucam truskawki do gara, dodaje cukier, żel-fix i gotuje, jak truskawki sie rozpadaja wkładam do słoików i pasteryzuję jakieś 30 min w temp 80 st. I to jest cała zabawa.

Słodziutka, mówisz kolacyjka, ja juz jadłam, bo kolację staram sie jeść do godziny 18:-(:-D

Sylwia, ja juz trzymam kciuki:tak::-) Będzie dobrze!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Miruś - ja już jadłam u rodziców.. ale mąż coś zgłodniał więc mu zrobiłam kolację.. choć ma dwie rączki ale jak ładnie poprosi nie potrafię mu odmówić..:zawstydzona/y:

Sylwia - trzymamy jak zawsze kciuki i napewno będzie dobrze, wyjdziesz jutro do domku...zobaczysz.. buziale

szafirek - przepisy juz dwa na dżemiki.. więc ja nic nowego nie dodam :-) nic prostszego tylko chęci ,... hehe a z tym bywa różnie.. sama wiem

Aguś - nie szalej nam kobitko !! Boli i boli.. tak jak i mnie gdy mam @ wyję z bólu i nikt i nic nie jest mi w stanie pomóc:confused::baffled: nawet lekarze... nawet w szpitalu lądowałam z moimi bolącymi @ i tam tez nic lepiej.. taki nasz dziwny babski los...

Slodziutkie- my bez ogumienia :tak: ja nie cierpie tego dziadostwa i moj M tez nie (jak wszyscy faceci zreszta) hehe A @ mam zawsze taka, ze po scianach chodze + wymiotuje+ rozwalniam sie :-D To trwa ok 3 dni, a pozniej jest juz OK.

Dziewczyny tak mnie nakrecilyscie na ta fasolke... nieladnie oj nieladnie.Teraz bede miala wszystkie objawy ciazowe hehe :rofl2:

Syla trzymam kciuki za jutro! :tak::-)

Syla - aaa i co u lekarza pytalas...
Wiesz mówił mi żebym przyszła po poronieniu jak skończę krwawić w środę najlepiej.. to mi ZROBI cytologię.. byłam zdziwiona że po poronieniu odrazu mi chce zrobić cyt.. ale OK przecież On wie co robi.. a tutaj dzisiaj miło pobajdurzylismy i dam mi skierowanie na cyt i potem powiedział że po normalnej pierwszej @ mam przyjść jak to na cyt między 10 a 21 dniem cyklu:confused::baffled: więc obyszło się na tym że mam skierowanie na cyt.. ale ten lekarz jest o niebo lepszy od tego HIPCIA i w sumie mówił że np. badanie toxo to mi teraz nic nie da - najlepiej jak Go zrobię w ciąży bo do 14tc to toxo wogóle nie ma wpływu na przebieg ciąży... bodajże.. cytomegalia to tak jak Wam już mówiłam to jak katar dzisiaj jest...jutro nie ma... więc jest to jak zabawa w ciuciubabkę.. jak zrobisz może byc OK a jak zajdziesz w ciąże możesz ją mieć i odwrotnie..:baffled: zwariować idzie.. o genetyce mówił że On naprawdę by mi darował te genetyczne badania.. jeśli chodzi o spermiogram mówił ze przeważnie się Go robi jak są problemy z zajściem w ciąże a u NAS nie ma bo zachodzę.. potem udrożnianie jajowodów itp robi się te wszystkie badania jak NIE MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻE a nie przy poronieniu.. owszem jak sobie pacjentka życzy...
Dość fajny ten lekarz... zawsze mnie uspokaja... tylko może znów jest zbyt "lajtowy"??? Już sama nie wiem...:baffled::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry