Witam
karolcia81 - to oby @jak najprędzej pprzyszła i poszła! Właśnie Ty masz działać a nie się ścinać ze swoim Z!!!No i lepiej się jakoś zabezpiecz przed choróbskiem bo teraz jak widać okres taki na chorowanie
kaska0201 - witaj!
agnieszka0240 - witaj!I nie daj się choróbsku!!
Agniesia82 - witaj
ewelina28 -A to czemu takie cda w nocy miałaś?Coś nie doczytałam?
aga34 - no rób ten syrop. Może w smaku nie zaspecjalny, ale pomaga!Ja też do mięsożernych należę

Gdzie tam stara, życie się zaczyna po 30-tce podobno

Aga mój K tez ode mnie dużo młodszy, ale wcale mi to nie przeszkadza. Wbrew pozorom to nie wiem decyduje o dojrzałości człowieka
Agatka - ale ma pomysły ten Twoj małżonek

Tylko to pojutrze t u mnie już za długo trwa i nazbierało się tego wszystkiego..dziś zaczynam!!!Juz w sumie wiem jak to powinno byc dobrze

Ja już mam jedne bliźniaki w niebie, więc teraz może byc jedna dzidzia, byleby zdrowa!!!ŚLICZNĘ TO WASZE MALEŃSTWO!!!Wcale się nie dziwię że mam "pękła"..
karola322 - może dziś dzidzia bedzie łaskawa

Dobrze, że w weekend będziesz miała mężusia tylko dla siebie
koti81 - no to lepiej idź do lekarza!!!KURUJ SIĘ!
Ola81 - miłego dnia!Napisz czasem coś więcej, co u Ciebie..
kasiamaj- no pogoda paskudna, się z domu ruszyć nie chcę!!
She - no mówię Ci

Miał białą kszulę, ale kamizelkę i musznik ecri..i naprawdę fajnie to wyglądało!!!Więc się już tym nie przejmuj, i kup mi w tajemnicy białą koszulę!

U mnie na ślubie pogoda była psia...do południa lało jak nie wiem.. i zimno było..dobrze, że chociaż na ślubie i po nie padało..ale dla nas i tak słońce świeciło

Dla Was też będzie!!!A z bucikami jak to mówią "Pomożecie - Pomożemy!?

::
V_
jolka80 - to super!teraz tylko patrzeć jak pierwsza @ przyjdzie!!!
kinguś - to trzymam kciuki za wizytę!No i oby zechciała współpracować
ewcik83 - witaj! Gratuluję fasolki pod serduszkiem!!!Trzymam za was kciuki!!!Tym razem musi byc dobrze!!!
kaziz - witaj!
GosiaLew - mamy normalnie jakąś plagę przeiębień!!!masz rację wszystko zależy od tego, kto, na kogo trafi

Wiek nie ma żadnego znaczenia!
mała wstała więc uciekam, dobrze, że zdążyłam napisać!ja dziś idę do gina, ale tylko po zwolnienie, bo sie tak z nim mówiłam!
Miłego dzionka

Będę zaglądać