Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiola ta moja dzidzia nie jest łaskawa dla mamusi dzisiaj znowu czuje się źle,takie są uroki ciąży ale najważniejsze żeby szkrabek był zdrowy:-):-) wiem na pewno że moje dziecko nie lubi nabiału i mięsa dzisiaj miałam ochotę na jogurcik zjadłam połowę i musiałam odwiedzić kolegę kibelek.a mężuś widzi że strasznie mi go brakuje i obiecał że w sobotę nie pojedzie do pracy tylko cały wekend będziemy siedzieć tylko razem i gdzieś pojedziemy na kolacyjkę:-)Witam
karola322 - może dziś dzidzia bedzie łaskawaDobrze, że w weekend będziesz miała mężusia tylko dla siebie
mała wstała więc uciekam, dobrze, że zdążyłam napisać!ja dziś idę do gina, ale tylko po zwolnienie, bo sie tak z nim mówiłam!
Miłego dzionkaBędę zaglądać
![]()
wiola tak naprawdę to wiek jest nie waży. istotne jest to że te dwie osoby się kochają i chcą spędzić razem ze sobą całe życie.aga34 - ja znam spo kobitek, gdzie facet jest młodszywysłałam Ci zaproszenie na nk
![]()
wiola tak naprawdę to wiek jest nie waży. istotne jest to że te dwie osoby się kochają i chcą spędzić razem ze sobą całe życie.

ewcik ja tez mam wizyte ustaloną na 12 października usg genetyczne. słońce mnie brzuch boli bardzo często byłam u ginki i powiedziała że to normalne bo macica się rozciąga więc skarbie nie martw się bo na pewno wszystko jest dobrze. musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji:-):-)Hej dziewczynyDługo mnie tu nie było więc teraz postaram się to naprawić.....
Mam do was pytanie.... ale może najpierw napiszę od początku o co chodziNiestety w maju tego roku poroniłam w 12 t.c. po 4 miesiącach starania się ponownie jestem w ciązy w 8 tyg. U lekarza byłam tylko raz aby się upewnić i potwierdzić. Teraz mam wizytę zaplanowaną na 12 października - 4 dni przed ślubem i przyznam się że boję się strasznie... żebym nie usłuszala tego smego co poprzenio
I tu mam waśnie pytanie.. powiedzcie, czy to jest normalne jak w tym tygodniu boli podbrzusze> Chwilami aż mnie kuje;/ boje się,ze może być coś nie tak... Tak bardzo pragniemy maleństwa że aż strach pomyśleć ,że mogłoby się znowu nie udać .... jak to jest w wami?