karola322
Fanka BB :)
dziewczyny jesteście niesamowite:-):-):-):-)Dobrze gada!!!
Dać jej...
Soczku!!!
Bo wódki nie WOLNO!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny jesteście niesamowite:-):-):-):-)Dobrze gada!!!
Dać jej...
Soczku!!!
Bo wódki nie WOLNO!
my z mężusiem naprawdę dużo razem przeszliśmy i złego i dobrego przez 4lata i dzięki temu nasz związek jest silniejszy a od roku małżeństwo jest dla mnie wszystkim, całym moim światem:-):-):-)karola322 -pięknie to napisałaśNo to super weekend Ci sie zapowiada
V_jolka80 - ano dobrze prawi![]()
Witajcie! Ja dzisiaj jak nowo narodzona po wizycie u mojej ginki. Zrobiła usg, dobrze się goję w środeczku, jeszcze został mały krwiak (który właśnie chyba schodzi). Wytłumaczyła wszystko, czego się mogę spodziewać i dała amoksiklav- na wszelki wypadek zakarzenia. Temperaturka spadła i psychicznie czuję się o niebo lepiej!!!!!
Całuski*
She - jak wszystkie babki z BB wystawią buty za okno, to nie ma bata..padać na pewno nie będzie!!!![]()
aga34 - ja znam spo kobitek, gdzie facet jest młodszywysłałam Ci zaproszenie na nk
[/QUOTE
Dziękuję za zaproszenie i z radością przyjmuję