• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
SHE - w cuda warto wierzyć, zrób teścik.
Ja z Wami dzisiaj już się będę żegnać, zmykam z pracy do domku. Muszę odpocząć i wyprostować plecki.
Życzę miłego wieczorku a Staraczkom, upojnej nocki i mocnych przytulasków.
Do jutra kobitki kochane

no my kobiety tak mamy, jak ja chcialam byc w ciazy to przed okresem powiekszajacy sie brzuch widzialam i duzy biust - wyobraznia cuda robi :-D.

tym razem od 20 dc prawie co 2 dni testy robilam :-D .

no my kobiety tak mamy, jak ja chcialam byc w ciazy to przed okresem powiekszajacy sie brzuch widzialam i duzy biust - wyobraznia cuda robi :-D.

tym razem od 20 dc prawie co 2 dni testy robilam :-D .

Hihihi... A testy kupiłaś hurtem? Bo ja jak chodzę do apteki to mam wrażenie, że te panie widząc mnie z miejsca wiedzą po co przyszłam. Czasem się zastanawiam, czy nie widzą we mnie desperatki. Chyba zmienię aptekę na jakiś czas ;-)

W maju test kupował M. Pierwszy raz. I były 2 krechy. Choć ja nie chciałam go robić. Miałam trochę nadziei, że jak ten sprzed 2 dni też kupi on to znów będą 2. A tu lipa :-(

kochana kupiłam hurtem, tylko ze tyle ich zrobiłam przed terminem @, ze jak po @ wyszly II to akurat byla to ostatnia sztuka i stwierdzilam ze na pewno jest popsuty. m nie mial innego wyjscia jak jechac do apteki po reklamowke kolejnych ;-)

zrob sobie tescik jezeli choc troche Cie to uspokoi.

No ja na początku też myślałam, że sobie wmawiam, bo okres spóźnił ni się tylko 5 dni... kupiłam 3 testy, każdy inny, 2 zrobiłam w pracy (z której od razu się zwolniłam), a 3 następnego dnia przed wizytą u gina i na wszystkich były 2 wyraźne krechy. Tak sobie myśle, że w tamtym cyklu co zaszłam chyba miałam trochę wcześniej owulkę i dlatego od razu wszystko było widac na testech i usg, no i w moim samopoczuciu.
A Ty She co się masz stresowac, wiesz jak to bywa z tymi aptecznymi testemi, powtórz sobie w pon i tyle bez narwów i nastawiania się na niewiadomo co.

pardoes - to dobrze, że czujesz sie lepiej. I wizyta Cie uspokoiła!

emik27 - witaj!Dla Aniołka Światełko(*). Zostań z nami. Zobaczysz jak szybko czas minie do staranek o następny cud!!!

Aga34 - nie ma za co:)

Ola81 - zupełnie się na tym nie znam:(Wiadomo dlaczego nie pęka??Trzymaj się Kochana!!!

V_jolka80 - ale dzis pyszny obiadek upichciłaś:)Chyba naprawdę jak będę kiedys u babci, to sie wproszę na taki:)

She - no to super!!!Ślicznie będziecie wyglądać..Czekam na zdjęcia:)To oby naprawili jak najszybciej. U nas na dworzu zimno i pada..ale w domu całkiem ciepło!!!Pamietaj: cuda się zdarzają:)popieram Koti - zrób teścik:)

ruda-85 - witaj!Przytulam juz dziś za jutro!

koti81 - ech ta podświadomość:)Przez te testy to zbankrutować jak widze można:) Ja dwa póki co robiłam i na obu były II kreseczki!Teraz jak zaczniemy sie starać to też chyba od razu całą reklamówkę kupię:)

Dziewczyny wróciłam od mojego gina!Maiła mi wypisac tylko zwolnienie, a przy okazji dał mi skierowanie na usg tarczycy(bo wyczuwa jakis guzek i ogólnie mówi, że mi strasznie "wyszła" po tej ciąży)i sam poszedł ze mną i mnie umówił na 15.10.!!!(chyba dobrze, bo sama to bym pewnie ciągle odkładała na kolejny dzień)Troche sie już boję co wyjdzie:(Podświadomość działa i wymyślam juz jakieś straszne rzeczy!!:(

kochana kupiłam hurtem, tylko ze tyle ich zrobiłam przed terminem @, ze jak po @ wyszly II to akurat byla to ostatnia sztuka i stwierdzilam ze na pewno jest popsuty.

Ja tak samo pomyślałam o moim, który pokazał II. Dzień później robiłam drugi. A potem jeszcze 2 :-) Do dziś je mam... :-( Nie potrafię ich wyrzucić. To moja jedyna pamiątka po Orzeszku. Taka namacalna. Poza jednym jedynym usg... :-(

zrob sobie tescik jezeli choc troche Cie to uspokoi.

Pomyślę. Choć wiem jaki będzie wynik.

No ja na początku też myślałam, że sobie wmawiam, bo okres spóźnił ni się tylko 5 dni... kupiłam 3 testy, każdy inny, 2 zrobiłam w pracy (z której od razu się zwolniłam), a 3 następnego dnia przed wizytą u gina i na wszystkich były 2 wyraźne krechy.

No widzisz. A u mnie I wyraźna. Nawet śladu drugiej nie było :-(

Tak sobie myśle, że w tamtym cyklu co zaszłam chyba miałam trochę wcześniej owulkę i dlatego od razu wszystko było widac na testech i usg, no i w moim samopoczuciu.

Ja na pewno miałam wcześniej, bo zaszłam tydzień @ :-)

A teraz tak sobie myślę, że szanasa na zajście była jakieś 14 dni temu. To jakby coś miało być to już chyba test dałby II?

A Ty She co się masz stresowac, wiesz jak to bywa z tymi aptecznymi testemi, powtórz sobie w pon i tyle bez narwów i nastawiania się na niewiadomo co.

Nie nastawiam się. Już nie. 2 dni temu miałam tycią nadzieję. Teraz już nie. A jeśli będę musiała się zapisać do gina, bo @ uparcie będzie się spóźniał, to i tak przed wizytą będę musiała siknąć, bo gin w czerwcu mi zapowiedział, że przed wizytą mam zrobić i już. I nieważne, że będę pewna, że nic się nie wydarzy. Sikać bez gadania.

She poza tym przypominam, ze beta w organizmie przyrasta w ciągu 48h kilkadziesiąt razy a te domowe z moczu to wykrywają już od 25 jednostek. wiec nawet jakbyś jutro z rana zrobiła zwykły to może już wyjść pozytywny. I wcale Cię nie nakręcam. Ja za pierwszym razem tak miałam, pierwszy zrobiłam w dzień spodziewanej @ i wyszła jedna krecha a dwa dni później to już były dwie. A ostatnio jak mi się spóźniał i zrobiłam test w niedzielę rano i wyszła jedna kreska to godzinę potem dostałam @

reklama
2 godziny temu uratowałam teściowi życie,ale o tym potem jak emocje opadną,bo się jeszcze trzesę.

Właśnie dostałam od swojej lekarz ciekawy artykuł odnośnie szczepień.
Wyraźnie widać silne powiązanie zatruciem rtęci i autyzmem i innymi chorobami .
Jestem w szoku,bo wiedziałam duzo na ten temat ,ale po przeczytaniu artykułu stwierdzam,że wiedziałam tyle co wierzchołek góry lodowej.
Dziewczyny przeczytajcie ,bo to chodzi o zdrowie Waszych dzieci.
Myśle,że warto pomimo tego,ze artykuł jest strasznie długi.
Teraz jednak nikt już nie zaprzeczy....
Ważne! Ukrywane dowody wieloletniego zatruwania dzieci rtęcią... :: NewWorldOrder.com.pl
:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry