• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czarna odpowiedziałabym wcześniej ale w takim natłoku postów nie zauważyłam pytania... otóż ja tych testów nie używałam, jeśli chodzi o temperaturę zaczęłam mierzyć z ciekawości -okazało się że cykl był bezowulacyjny (podobnie wyszło z progesteronu -ponoć jeśli est poniżej 3 to jest cykl bezowulacyjny)... no i z tego bezowulacyjnego cyklu jest już prawie 15tc:-):-):-):-):-)
Polecam Ci za to tą stronkę do mierzenia tempki
Free MemberShip Registration - Fertility Friend OnLine
program analizuje ją i określa kiedy była owu itp

Z dwojga złego wolę termometr i przytulanki co dwa dni:-);-):tak::-D
U mnie poskutkowało czego i tobie życzę:tak:

reklama
ja testow tez nie stosowalam a tempke zmierzylam w tym cyklu i byl skok, teraz juz nie mierze bo mi sie nie chce... ale przytulanki i to codziennie byly i poskutkowaly tylko ze krotko sie cieszylismy, mam nadzieje ze w listopadzie zobacze II kreski i sie nimi naciesze do sierpnia 2010, moze bede miec prezent urodzinowy w postaci baby :)

I był czy
agniesia82 - super wieści !! Też tak chcę !:tak:

Pytałam wcześniej o testy owulacyjne , i nic . Zero odpowiedzi z waszej strony , nic mi nie pomożecie? Liczyłam na was dziewczyny, nie wiem czy je kupować czy nie?
chce wiedzieć kiedy mam owolacje! Co lepsze , testy czy mierzenie temperatury? Help!
czarna pewnie że ci pomożemy pare dziewczyn robi chyba obiadek i dlatego nikt nie pisze. Ja osobiście robiłam testy owulacyjne i się sprawdziły owulacja zawsze mi się sprawdzała bo w tym czasie chodziłam na usg żeby sprawdzić czy mam pęcherzyk płodowy i był czyli testy działały. Ja była bym osobiście za testami owulacyjnymi. Pogoda teraz taka za oknem że łatwo można się przeziębić a tym sposobem tempka może być większa.ja stawiam na testy:-):-):-)

to sem ja Weronisia.

Załączniki

• DSC05159.jpg
    DSC05159.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 66
Agniesia82 - super wieści !! Też tak chcę !:tak:

Pytałam wcześniej o testy owulacyjne , i nic . Zero odpowiedzi z Waszej strony , nic mi nie pomożecie? Liczyłam na Was dziewczyny, nie wiem czy je kupować czy nie?
Chce wiedzieć kiedy mam owolacje! Co lepsze , Testy czy mierzenie temperatury? HELP!

czarna, ja 2 razy zachodziłam w ciąże dzięki testom owu, niestety za pierwszym razem sie nie udało urodzic tego dzidziusia ale za drugim razem sie udało i mam piekny okaz prosiaczka 8kg w domu :-):laugh2:....polecam ale nie te z allegro ale z apteki!!!! robiłam równolegle i te i te i te z allegro były do kitu:tak:

reklama
Wiolka moze to tylko tak brzmi...Ja sie lecze na tarczyce od 6 roku zycia...
Jestem caly czas na tabletkach a w wieku 16 lat mialam operacje bo mialam guza...
Najwazniejsze jest zeby regularnie chodzic do lekarza i to wszystko kontrolowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry