Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak karolciu,bardzo dobrze zapamiętałaś.W pierwszej ciąży przytyłam 36kg,to bardzo nadwyrężyło mój kręgosłup.Do tego stopnia że nie obyło się bez rehabilitacji.Póki co rozpoczełam leczenie otyłości,a to mnie dyskredytuje jesli chodzi o starania.Ponad to chyba nie dałabym rady psychicznie![]()
Czesc Dziewczynki, chcialabym sie przylaczyc do Was. Feralnego 13 stracilam swoje Malenstwo. Serce mi peka. Nie moge dojsc do siebie..
ja byłam tu z dziewczynami one dały mi kopa do tego że z czasem będzie lepiej i były a to naprawdę dużo. Staramy się tu siebie wspierać i piszemy o wszystkim co nas męczy i niepokoi.dziekuje, jest mi strasznie potrzebne wsparcie, zaczynam odchodzic od zmyslow. Jak sobie radzilyscie na poczatku? Ja chcialabym sie gdzies zakopac i przespac te chwile.