• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam na imie Majka i mam 26 lat i mam Was pytanko czy badania hormonalne zrobione w 45dc czy sa wiarygodne? Bo tak mi gin stwierdzila ze mam zrobic a dla mnie to troche dziwne.A musialam je zrobic bo mialam nieregularny okres i juz 2 poronienia za soba jedna w 2007 roku a drugie w sierpniu,i kazala mi zaczac brac Diane 35 przez 3 miesiace ale ja za bardzo niechce jej brac a tez niewiem czy te badania sa dobrze zrobione i czy potrzeba mi brac ta Diane.Bo w ciaze zaszlam wkoncu ale niestety 3tydzien i porobilam.:( Mozecie cos napisac? Czekam jestem z IRL dodam i ze tu z ginem ciezko takze niewiem co mam robic.Doradzcie:) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)

reklama
Dzień Dobry przy kawusi....

[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/9b034b03/4375kawa1b.jpg.html][/URL]

i herbatce...

[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/57822edf/herbata.jpg.html][/URL]

dzisiaj nowy dzień, wiec i nowy optymizm!!!! Mimo iż nie mam powodu do śmiechu...
W sobotę P miał usg jąderek....tak jak mój gin. podejrzewał, ma żylaki powrózka nasiennego na lewym jąderku....Teraz czekamy na wizytę u androloga i urologa, by zdecydować, czy operacja, laparoskopia, czy cosik innego da sie z tym zrobić...Boimy się, ale wiem, że będzie dobrze i w końcu wszystko się ułoży....
W sobotę była męża bratowa z maleństwem....kiedy trzymałam go na rękach poczułam coś wspaniałego.....to chyba instynkt :-)
A w piatek mnie nie było Kochane, bo pół dnia robiliśmy płot!!! Ale w końcu uporaliśmy się i teraz wygląda "pierwsza klasa"!
Życzę miłego dnia....:tak::tak:

Witajcie kochane:-)
Korzystając z tego, że mała śpi mogę się wreszcie zameldować;-)
Jesteśmy w domku od środy i docieramy się z Kinią:tak:
Dziękuje wszystkim za gratulację :*
Mam nadzieje, że niedługo będę miała więcej czasu i uda mi się zaglądać częściej;-)
Buziaczki i na koniec fotka Kini- drugi dzień na świecie:-)
Córa jest przecudna!!!! Moje gratulacje :-):-):-)

reklama
hej, dziewczyny pewnie zostanę zaraz skarcona.... a więc wczoraj po 2 tyg (tydzien po zabiegu) kochałam się z mężem ale tak delikatnie nic mnie nie bolało a tak mi było brak bliskości nie dość że odebrano mi coś czego pragnęłam to jeszcze kochać się nie mogłam :( czy żałuję..nie! teraz polecą komentarze że jaka ja pewnie to zła no ale ważne ze poczułam się psychicznie duuuużo lepiej :tak: i tego mi było trzeba.
Witaj,
to każdego indywidualna sprawa...Skoro poczułaś się lepiej......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry