• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wróciłam bez zęba i bez 140 z w portfelu
mam nadzieje ze przynajmniej na jakiś czas będę mieć spokoj mam co prawda parę ząbków do leczenia ale to małe ubytki tyle że na razie kasy brak na leczenie i muszę poczekać
ło matko ale jak bolałoooooooooooooooooooooooo
ząb wcale nie chciał wyjść
idę się położyć na chwilkę
wrócę niebawem

reklama
wróciłam bez zęba i bez 140 z w portfelu
mam nadzieje ze przynajmniej na jakiś czas będę mieć spokoj mam co prawda parę ząbków do leczenia ale to małe ubytki tyle że na razie kasy brak na leczenie i muszę poczekać
ło matko ale jak bolałoooooooooooooooooooooooo
ząb wcale nie chciał wyjść
idę się położyć na chwilkę
wrócę niebawem

przytulam kochana....odpocznij troszkę....pewnie zaśniesz, bo to stres schodzi z człowieka.....

Powiedzcie mi, moje kochane...

Czy wasza pierwsza @ po zabiegu była normalna
czy też się różniła?
Bo u mnie jak na razie jakaś skąpa, baaardzo skąpa
i brunatna:eek:

jak sobie przypominam to chyba była normalna i baaaaaaaardzo bolesna.....
...choc tak, była delikatniejsza, jesli chodzi o ilośc...tzn nie było tych takich "kawałeczków" - przepraszam, że tak obrazowo, wytłumaczyłam to sobie tak, że nie ma się co tam złuszczać....a następna już była ok.

Ja też do tej pory, miałam skrzepy i była obfita, a dziś...
kilka dosłownie kropel i ten kolor....
rdzawo-brunatny...
:eek::eek::eek:
A może to nie @?
Chociaż...
Z drugiej strony...
Nie może być nic innego...

Do moich objawów dochodzi ból sutków...takie pieczenie, jakby mnie stanik drażnił.....i śluz...jesli miałabym owulkę to powinien wyglądac inaczej, a on jest od kilku dni taki mleczny....i jest go więcej niz zwykle.....:eek:

:szok: nie zwracajcie na mnie uwagi,,,,ja tak sobie z boczku pisze....wcale się nie nakręcam.....:eek::shocked2::eek::shocked2::eek::shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry