• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nigdy nie mów nigdy.....kochana :-)

Ok, nie będę :-)

U mnie tez tak jakby lepiej, choć jak się wsłucham w organizm to jeszcze wiele symptomów nie daje mi spokoju....no ale u Ciebie dochodzi jeszce stres....

To prawda. Mimo, że jestem pewna tego co robię, stres jednak odczuwam. Dziwne zjawisko ;-)

jedna malutka fasoleczka na gwiazdkę.....to moje największe marzenie....

Mogę się podłączyć? ;-)

Dziewczynki a ja mam tak:

Jak sobie myślałam, że jestem w ciąży, a potem przychodziła @ to miałam wszystkie objawy: mdłości, zawroty głowy.

a teraz mdłości brak :-) ale jest senność, zaparcia :sorry:, brak @ i pozytywne testy.

Agniesia tylko ja sobie ciąży nie wmawiam i nie myślę, że w niej jestem :-)

Hej dziewczynki, witam się i ja:)

Wczoraj miałyście taką produkcję, że nie dałam rady:)Po przeczytaniu wszystkiego, nawet nie miałam siły napisać dobranoc:)

karolcia81 - oj, nakręcacie się, nakręcacie:)Ale mam nadzieje, że faktycznie fasolka takie objawy daje:)Ja to bym najchętniej wszystkie pod narkozą wyleczyła...

agnieszka0240 - no to jeszcze troszkę i sobie odeśpisz..Też się muszę wybrać do dentysty..:(

korale - może jeszcze za wcześnie na Ciebie...

kaska0201 - to się wymęczyłaś w nocy. Dobrze, że już mniej oli i oby całkiem przeszło!

gosia:) - witaj:)

V_jolka80 - ta pierwsza @ może być taka "pojawiam się i znikam". U mnie przynajmniej tak było..Była też bez skrzepów, skąpa, ale za to trwała 15 dni!!!Trojaczki - ale superowo!!!:):):)

She - no sen miałaś faktycznie fantastyczny..Kto wie, może ten akurat był proroczy:)

Agniesia82 - te objawy wszystkie... to chyba nie istotne czy są czy nie ma(każda ciąża i kobieta jest inna)..ważne że dzidzia jest pod serduszkiem..i niech zdrowo rośnie:)

A ja czekam na trzeci @..powinien się pojawić lada dzień...

Cześć panienki:-p:-p:-p:-p
Hi chciałybyście co???
Mój S otworzył w nocy okno i zasnął -obudziłam się w totalnym zimnie brrrr:crazy: a On rzekł na swoje usprawiedliwienie że było mu gorąco -nie lubi ciepłej kołdry:eek: a ja po swojej części łóżka mam istne legowisko kreta -3 poduchy, kołdrę i koc z wełny:sorry:

GosiuLew witaj -jak w pracy? jak biurko -jakoś nie mogę się go doczekać -związałam się z tym meblem w Twoim mieszkaniu:-p

Agnieszka82 masz rację -jak ja się tak nastawiłam to prawie mi serducho pękło jak @ przyszła... a póxniej luz i bezobjawowo:-) kiedy gin? jakieś prochy bierzesz?

Wiolka1982
witaj:-)

Ewelina28 spoko -mąż dojdzie do siebie i jak armię wystawi do ataku to będzie "co rok to prorok":-)

Kasikz no i super:-D:-D:-D to ja czekam na suwaczek:tak:

Asiu
to już chyba za późno na myślenie:-) dobrze bój się!!! każda sie boi -a na dzień przed będziesz przez okno chciała spi****ać z domu:tak: to są naprawdę fajne odczucia i integralna część każdego zamążpójścia:-) no ja za pierwszym razem od razu się snułam na nogach... moze i cos w tym śnie jest:sorry:

Kobietka22
to najgorsze badania masz już za sobą -teraz reszta szybko musi być załatwiona i ie będzie już wymówek na cekanie z "trzęsieniem ziemi" u Ciebie:-)

Karola322 ja przestałam spać na brzuchu bo mam taką wielką twardą poduchę którą kładę wzdłuż brzuszka, ładuję jedną nogę na nią i nie ma szans żeby się zgięła więc sie odruchowo nie przekręcam na brzuch;-) zawsze mam Ci napisac o dziewczynie z którą byłam w szpitalu -przytyła w ciąży UWAGA 90 kg!!:szok: a wymioty miała przez całą ciążę...:confused2: jak trafiła właśnie przez wymioty do szpitala w drugiej ciąży -lezła na łóżku obok mnie -futrowała cały czas (przez 3 miesiące ciąży z wymiotami miała już na plusie 15kg:eek:). Miała ze sobą wszystko począwzy od ketchupu po boczek:-p więc można? oj można:-)

Kaśka0201 no złodzieje -jak ja byłam wyrywac to tak mnie lala załatwiła że pół buzi miałam poszarpane i usta tak pęknięte ze mam bliznę do dziś -ja nic w znieczuleniu nie czułam a ona dawaj tym metalem haratać mi policzek, podniebienie, usta... i żadnych fajek po wyrwaniu bo to nie przyspiesza krzepnięcia i będzie dłużej bolało i grozi krwotokiem:no:

Vjolka u mnie każda @ po zabiegu zaczynała się plamieniem -czyli rozkręcała sie 2 dni i dopiero dawała czadu, idź po @ do gina i sprawdź endo -jeśli się nie odbudowało jeszcze to @ nie będzie obfita. Ale z czasem wróci do normy:tak: ja miałam pierwsza normalna ale bezbolesną. A Ty chcesz jakiegoś zapalenia dostać od zęba? i staranka znowu na bok? marsz do dentysty:wściekła/y: super brzdące:-D

Karolcia81 przy tak długim cyklu powinaś mieć właśnie owulkę -więc zjeźdźaj z tego forum do roboty się zabieraj:wściekła/y: pianę gdzie indziej idź bić -bo tutaj to nie da porządanego efektu:-) ja kanałowe robię bez znieczulenia, a to przepis dla Ciebie
25dag miłości, 25dag namiętności, 2 jajka,
4 kolana. Ubijać do rana aż powstanie piana.
Odstawić na 9 miesięcy
i kupic wózek dziecięcy.

Kasiamaj odpoczęłaś już po imprezie???

Just79
no i już 6 tydzień:-D jak się czujesz no pisz tu coś!!! ja do 13tc powiedziałam żadnego przytulania -a tu mi lekarz mówi że to nie szkodzi:confused2: oczywiscie leciutko i bez szału nie(ststy)... a bóle sa często i często to jelita -jak już zaparcia sie pojawią to masakra:-( a mój brzuch to już chyba z dnia na dzień rośnie:-) S szaleje mi dziwnie:eek:

Pati.b
no i oby @ nie przyszła:-) Wątpię czy po pierwszej @ wiadomo że jakiś zabieg jest potrzebny:confused2: przecież trzeba czasu żeby sie odbudowało wszystko -a zabieg za zabiegiem to średni chyba pomysł. A histeroktomia to usunięcie macicy więc nie wiem czy któraś jak sprawdziła to zawału nie dostała....
Rozróżnia się następujące typy histerektomii:

• histerektomia częściowa – usunięcie tylko trzonu macicy,
  • histerektomia całkowita – usunięcie całej macicy (trzonu i szyjki macicy),
  • histerektomia całkowita z usunięciem jajników i jajowodów – oprócz trzonu i szyjki macicy usuwane są jajowody i jajniki,
  • histerektomia radykalna – usunięcie macicy (całkowite) oraz górnej części pochwy oraz okolicznych węzłów chłonnych. Ten zabieg wykonuje się w przypadku schorzeń nowotworowych.
Karole no obrazowy opis:-D taki śluz jest też 2 tyg po zapłodnieniu ok.

As no cos cieńko wczoraj:-) a plakat na WOS? a Kaśka pewnie jarała faje na ten ból i o -bo chwilka ulgi a później problemy:wściekła/y:

Agnieszka0240
no to będzie luuuuuz za 12 wstań porannych:-D super -nie ma to jak błogie leniuchowanie -Motylek pewnie potwierdzi że musisz się teraz wyspać na zpas:-):-)

Gosia:) co u Ciebie kochana? skóra i szpile na staranka przygotowane???

Uff przebrnęłam -nie macie litości...

Agatko kochana razie biore clo i mam dola jak nie wiem... nie czuje sie najlepiej... mam nadzieje ze za 3 dni mi to minie... a ty jak sie czujesz... mam nadzieje, ze to moje czekanie na ciaze nie przeciagnie sie zbyt dlugo...

Cześć panienki:-p:-p:-p:-p
Hi chciałybyście co???
Mój S otworzył w nocy okno i zasnął -obudziłam się w totalnym zimnie brrrr:crazy: a On rzekł na swoje usprawiedliwienie że było mu gorąco -nie lubi ciepłej kołdry:eek: a ja po swojej części łóżka mam istne legowisko kreta -3 poduchy, kołdrę i koc z wełny:sorry:

GosiuLew witaj -jak w pracy? jak biurko -jakoś nie mogę się go doczekać -Karolcia81 przy tak długim cyklu powinaś mieć właśnie owulkę -więc zjeźdźaj z tego forum do roboty się zabieraj:wściekła/y: pianę gdzie indziej idź bić -bo tutaj to nie da porządanego efektu:-) ja kanałowe robię bez znieczulenia, a to przepis dla Ciebie
25dag miłości, 25dag namiętności, 2 jajka,
4 kolana. Ubijać do rana aż powstanie piana.
Odstawić na 9 miesięcy
i kupic wózek dziecięcy.​

Uff przebrnęłam -nie macie litości...

Aga- jestes niesamowita, uwielbiam te Twoje wpisy na forum...zawsze czekam z niecierpliwością... dlaczego tylko tak mało o sobie piszesz....;-)

a wierszyk super...w sam raz dla mnie.....jak tylko wyjde z pracy to zaraz mojego w obroty wezmę...a co?:-D

przytulam Cie mocno....pozdrawiam brzucholek!:happy:

Ostatnia edycja:
Hej, gwiazdeczki*
u mnie też @ już 4 dni trwa, a tak mocniej 2. Najpierw nie byłam pewna czy to już to, bo tylko kilka kropelek było, i dość szybko (liczyłam na @ pod koniec tego tygodnia), ale kalendarz swoje, a organizm swoje. Wiecie, nawet ten ból pleców jest teraz przyjemny, bo wiem że wszystko wraca do normy:tak:
Trzymam kciuki za staraczki i za spokojne rozwijanie suwaczków:-)
Buziaki dla Was w ten zapadany jesienny dzionek*M.

reklama
Melduję się!
Ale niestety, ból głowy, z którym wstałam jest jeszcze silniejszy...
Myślałam, że obejdzie się bez tabletek, ale nie dam rady...
A najgorsze jest to, że na mnie nic innego nie działa, tylko Ketonal....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry