• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Natalineczka co racja to racja ja tam rewelacji nie poczułam ,ale mój M mnie czasem namawia:zawstydzona/y:, tylko, że ja nie chce tym bardziej przed starankami, więc stwierdził ,że musi mnie upić zanim zajdziemy w ciąze i wykorzystać bo tamto się po szampanie stało :zawstydzona/y:

rzuczasz kostką i sa różne zadania, część sie samaemu zapisuje, część jest ustala. W wersji droższej maja jeszcze karty. Teraz nie mogę wysłać linka ale jest chyba nawet taka strona.

Idę polookać na allegro za hełmami...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka co racja to racja ja tam rewelacji nie poczułam ,ale mój M mnie czasem namawia:zawstydzona/y:, tylko, że ja nie chce tym bardziej przed starankami, więc stwierdził ,że musi mnie upić zanim zajdziemy w ciąze i wykorzystać bo tamto się po szampanie stało :zawstydzona/y:
moj tez czasem mnie probuje odwrocic na swoje ale ja musze miec chumor do eksperymentow, pokotlowac sie mozna ale trza dobrze trafic ;-);-);-);-)
A wieczorkiem zróbcie tak

nie mam przed kim :-(:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry