Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Nie ma mowy o powtórce!!!!
Myśl pozytywnie!
Myślę cały czas .Wiele w życiu przeszłam i wiem ze jestem naprawdę silna psychicznie ale nie w momencie gdy chodzi o ciążę i dzidzię. Po prostu wymiękam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma mowy o powtórce!!!!
Myśl pozytywnie!
Myślę cały czas .Wiele w życiu przeszłam i wiem ze jestem naprawdę silna psychicznie ale nie w momencie gdy chodzi o ciążę i dzidzię. Po prostu wymiękam....
Domyślam się, ale będzie dobrze...
Musi!
S ma dziś na 12.30 i zrobił obiadek i zjadłam go o 11... idę się kąpać i lecę do siostry -mamy umówiony kurs makijażu -siostra dziś ja jak mi się spodoba:-) S zwinie mnie w drodze z pracy i kolejny dzień minie... a jutro wizyta u gina... cóż chcę tylko usłyszeć że wszystko ok. Sądząc po rozmiarze mojego brzucha -nie ma innej opcji. Ostatnio pisałam że jest płaski -to już nieaktualne -w ciągu tygodnia się zmieniło... wyglądam jakbym połknęła słonika
takie zarządzenie S -wszędzie moze być syf ale na biurku -no way. Mi jesteś potrzebna...
trzymam kciuki
gratuluję dziebaku:-);-)
). Więcej nie chcę...
choć jak mi tak ciągle było niedobrze to po takim akcie czułam taaaaaką ulgę że radosć tylko;-)
razem z Gosią trzęsienie ziemi zafundujecie w RP

czego i Tobie zyczę:-):-):-) co do snów teraz mam same dobre -wtedy mnie nękały koszmary -teraz moja dzidzia daje mi znać że nie ma się co martwic i że jest dziewczynką;-)

i nie ściemnia nawet bo tak się cieszy jak mnie za tyłek złapie że szok
jutro gin i usg... uffffff a reszta w normie
temp po owulce jest wyższa zawsze -sęk w tym żeby się utrzymała czego Tobie życzę. U mnie te plamienia to niestety progesteron a nie implantacja...
masakra -przesłałabym dalej a tak -nic z tego ktoś na poczcie sobie je łyka chyba... Czemu Julka
Julcia ładniej
musisz być wsparciem dla swojej drugiej połowy -czasem musimy przejąć portki od naszych chłopców i to jest własnie ten czas. 

razem ze zdartym gardłem choć na 1 dzień....Pewnie że musi . Plamienia ustały, brzusio pobolewa ( ale podobno tak ma być) tyle tylko że mdłości jakby mniej, tylko rano przez krótką chwilkę.Chyba uzależniłam się od wymiotów i mi ich brakuje ;-)
Aga34 pewnie Karola chętnie Ci odda swojerazem ze zdartym gardłem choć na 1 dzień....
Co do świąt -ja tez miałam z miesięcznym brzdącem być u rodziców -tato do remontu się szykował... teraz na święta będziemy na grobie naszego maleństwa... Ciągle myślę o tym że miałam termin na 22 listopada a teraz w tym dniu wypada mi 20 tc... połowa...