Jestem po porannym oddaniu krwi, moczu i innych takich... wizyta o 17 uuuuuhhhhh.
Wiem że trzymacie kciuki -ja się nie mogę doczekać;-)
Teraz idę zrobić pazury -bo do Pana doktora iść bez manicure

jakby na to patrzył nie???
Ten kurs makijażu wczorajszy był boski -mówię Wam jak łatwo za pomocą kilku trików zrobić super makijaż -no i mam parę stów w kieszeni bo w przyszłym roku sporo wesel więc już będę umiała sama się pomalować
Pati.b czekam na testa
Ewelina28 a co u Ciebie bo Ty nam tylko życzysz a o sobie nic...
Wiolka1982 trzymam kciuki za dentystę -może będzie taki przystojniak że będziesz ze zdrowymi zębami latała nawet:-)
Tatusia26 to kolejne trudne pytanie na które odpowiedź też jest trudna... jak do tego dojdę (a pewnie sobie to dziś jakoś ułożę w głowie) to napiszę co o tym myślę...
Aga34 masz rację -ja też mam cudownego lekarza. Za nic go nie wymienię na innego -a jak słyszę komentarze "jak dla mnie to za szybko Panie jest w tej ciąży" to mówię "i dlatego nie jest Pan i nie będzie moim lekarzem";-)
Aneczka77 masz rację -ja miałam negatywny w dniu @. Niestety trzeba czekać i czekać a to takie trudne...
Vjolka więc czekamy na kolejną cudowną ciążę i teraz już będzie wszystko jak powinno być
Karola322 no dobrze -tak tylko się zastanawiałam bo szkoda mi Twojej pupy na te zastrzyki...
Kaśka0201 czekam na wyniki i trzymam kciuki
Gosia
no i bomba!!!!! o to nam chodziło to do dzieła robaczki:-):-):-):-) sorry króliczki;-)
Natalineczka555 no to jak lekarz zaleca ciążę to chyba nie ma nad czym myśleć -mogłaś go o receptę poprosić na bobo i przesłać faxem mężowi

postraszyć że jak nie wróci to idziesz do sąsiada bo ta recepta jest ważna 3 dni:-):-):-)
Kari84 bzdura -po pierwsze jest za wcześnie na przezierność po drugie jeśli dzidzius już nie żył jego skóra -wybacz ale tak jest odchodzi od ciałka... tak mi mówiła lekarka -po prostu dzidziuś pęcznieje (wybacz za wyrażenie ale nie wiem jak to dokładnie przekazać)... więc bardzo miło ze strony lekarza że Was nastraszył -więc niech teraz wypisze skierowania skoro ma tak solidną diagnozę. Dla Twoich Aniołków (*) i nie martw się tylko szukaj przyczyny
Fasolka300 ale Ty nie miałaś zabiegu? to po co czekać? z tego co wiem nie musisz chyba że uważasz że powinnaś...
Karolcia81 jak mija dzień?
Agnieszka0240 jeszcze tylko 6 razy

Kasikz współczuję
Karole do tego czasu przekonasz samą siebie że się nie boisz i z werwą zaczniecie staranka a później już tylko 9 miesięcy i małe cudo w ramionach:-)
Just79 to obie będziemy na fotelu i obie będziemy sapać z ulgi

;-):-)
Uciekam babolki -do wieczora -oczywiście mam wizytę na 17 u gina siedzimy ponad godzinę, korki do domu a moze lody na konto że wszystko dobrze więc będę trochę z poślizgiem
Ważyłam się 1,8kg na plusie