reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiele wiele postów wcześniej pisałam o podobnym problemie. Mój P nie chciał więcej staranek po zabiegu. Nie pomagały prośby, groźby i łzy. Trwało to 3 miesiące. Ale potem samo jakoś mu przeszło .. Byłam zdziwiona gdy w czasie "przytulanek" skończył we mnie. Staraliśmy się niespełna 2 miesiące i się udało.
Więc głowa do góry , odrobinkę cierpliwości i samosię wszystko dobrze ułoży.
Dzięki Ci Aga za słowa otuchy. Mam wielką nadzieję że mu to minie bo chciałam jeszcze w tym roku zafasolkować.

....ja to wszystko rozumiem....tylko mnie tak dziwnie naprawde bolało tylko raz.....i wtedy okazało się, że jest fasolka....
@ zwykle mam bolesne, ale to jest inny ból...no i nie tyle wcześniej....
Ja mam cykle 31 dniowe....@ 3.10.2009, czyli 2.11.2009 powinna być....czyli to też nie jest owulka....zwłaszcza, że mam biało-mleczny śluz....

...ale zobaczymy kochane...z Wami to nawet kolejny cykl starań mnie nie przeraża....damy radę!!!!;-)

Karolcia ja właśnie przez ten śluz czułam ,że jest fasolka mimo, że test wyszedł ujemny, nawet mówiłam do M jak test był negatywny, że coś mi nie pasuje ten gęsty śluz, bo zwyle go nie miewam przed @ mam zwykle sucho.

....ja to wszystko rozumiem....tylko mnie tak dziwnie naprawde bolało tylko raz.....i wtedy okazało się, że jest fasolka....
@ zwykle mam bolesne, ale to jest inny ból...no i nie tyle wcześniej....
Ja mam cykle 31 dniowe....@ 3.10.2009, czyli 2.11.2009 powinna być....czyli to też nie jest owulka....zwłaszcza, że mam biało-mleczny śluz....

...ale zobaczymy kochane...z Wami to nawet kolejny cykl starań mnie nie przeraża....damy radę!!!!;-)
u mnie cykl to koło 33 dni ale teraz to sama nie wiem . Dzisiaj ide do gin myślicie że jakby coś bylo to by było po cyzmś widać

witam was dziwczynki :)

@ brak... testy dwa w szufladzie i sie zastanawiam czy was potrzymac w napieciu do jutra rana... jak zrobie dzis to mi znowu m powie ze szaleje... z drugiej strony ja czuje ze to fasolka wiec po co mam robic? :)
bylismy dzis na targu, adam sobie kupil garniturek a ja tez ladny kostiumik tylko musze jeszcze jechac po spodnice bo akurat babka nie miala :) bylo 700zl a zostalo niecale 100 :/ ale jak to mowi moj ze jeszcze pracuje wiec nie mam sie przejmowac a ja jestem z tych co im trudno sie odchamic i wyda troche wiecej kaski bo w ciucholandach mam taniej :-D a czasem nawet ladniejsze i markowe rzeczy. ostatnio sobie kupilam bluzeczke ciazowa za 4 zl, zrobie sobie foto z brzuszkiem to wam sie pochwale :) ale do brzuszka daleko.

aha i sobie termin obliczylam i wyszloby na 4 lipca a wtedy mamy 6 lat od pierwszej randki :) do dzis pamietam ten dzien.

trzymam kciukasy za wizyty
kazikz ty zrob moze testa przed wizyta :)
sprzatam sobie :)

Ja lece szykować obiadek bo w lesie jestem krótko mówiąc, a niedługo M wróci dziś robie spaghetti powinnam się urodzić w włoszech bo uwielbiam makarony w przeciwienstwie do mojego M który lubi, ale nie przepada, ogólnie nie rozumie jak można jeść makaron z czymś innym niż z zupą, ale to szkoła mojej teściowej, która uważa, że makaron to nie jedzenie:eek:, tylko dodatek do rosołu:eek:.To lece papa dziewczynki trzymam kciuki za wizyty u ginów i dentysty i wogóle, żeby więcej fasolek było jak jutro zajrze, Pati ciebie też się to tyczy prosze teścik zrobić:tak:.

reklama
Do góry