Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pati, u mnie te przeciwciała kardiolipinowe i tarczycowe (o dziwnych nazwach) wyszły w normie - ujemne. Gin coś tam pod nosem mówiła, że to na wypadek jakby jakieś inne przeciwciała jeszcze były.just ty bierzez te zastrzyki heparyne, powiedz mi czy u ciebie stwierdzono zespol antyfosfolipidowy czy gin ci tak zapobiegawczo to kaze brac?
Dzięki Ci Aga za słowa otuchy. Mam wielką nadzieję że mu to minie bo chciałam jeszcze w tym roku zafasolkować.

mysle... hmm sikac mi sie chce..... hm zrobic testa czy nie zrobic? warjuje, szaleje? chyba troche tak... jak zrobie znowu zaczne sie bac... sama nie wiem czy cos wyjdzie jak w pn rano nic nie wyszlo i to z porannego moczu....
dobra spadam sprzatac dalej, musze czyms zajac mysli jak zrobie test i zobacze dwie krechy to zawalu dostane
cześć królewny
byliśmy z Wercią u pediatry no i mamy kolejne zapalenie oskrzeli i podejrzenie astmy oskrzelowej ( jak byśmy malo chorób mieli) to już chyba 5 zapalenie wieć dostaliśmy skierowanie do alergologa
tyle tylko ze na ten rok już nie ma zapisów
wyniki nerek pewnie przyjdą za jakieś dwa trzy tygodnie więc czekamy
a ja polazłam dziś z R na tagr i zamówiłam sobie nowe łóżeczko za tydzień już bedę je mieć bo na tym moim spać już się nie daję w końcu służyło nam 9 lat
co do objawów to nie świruję ale biały śluz mi się jakiś pokazał piersi bolą owszem ale tylko wtedy jak je mocniej dotknę brzuch pobolewa niby jak na @ ale to nie taki typowy @ ból a gdyby była fasolka to byłby dopiero 3tc i 2d więc moję ciało nie powinno dawać żadnych oznak przynajmniej tak wyczytałam
będzie co ma być