Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bedzie nastepna fasoleczka HHuuUURRRAAA.
.ja bede miec zabieg na kase chorych w szpitalu choc do gina chodze prywatnie, on jak cokolwiek robi to w szpiatlu bo to ordynator oddzialuhej.
fasolka 300-obie niestety przeniosłyśmy sie tu z majowych mamuś.:-(
światełko dla twojego aniołka
[*]
nataleczka ja mialam zamrażaną nadżerkę.nie boli ot taki dyskomfort trwało to ok 15min.i też miałam torbiel na szczęście sie wchłoneła po ok 4mies.brałam jeszcze na to luteine dopochwowo.ale jeśli myszlisz o dzidzi w najbliższym czasie a nadzerka nie jest duża to ja bym siewstrzymała z tym zamrażaniem i jeszcze skonsultuj to u innego gina bo niektórzy lubią naciągac na taki zabieg ok.300zł. a potam częste wizyty na jakies tam zasypki.
13-trzymam kciuki i czekam co mi odpowiesz z niecierpliwością.

ja juz mam tyle siwusów ze szok normalnieKochane, a ja chodzę o ścianach...ledwo w pracy mogę wysiedzieć, wracam, szybko coś zjadam i spać...właśnie się przebudziłam...brzuszek pobolewa, jajnik ciągnie i cycki mam jak banie, a sutki jak talerze...tempka 37,3....ale do @ jeszcze troszkę...oby jej nie było....
....a pozatym zemdlio mnie przy obiedzie....i mam problemy z kupką (tak jak wtedy)...
...ale naprawdę....co będzie to będzie...piszę to tu głownie dlatego, że jak coś jednak się trafi...to sobie to wszystko druknę i wkleje do ciążowego pamiętnika....więc musicie jakoś te moje nakręcania wytrzymać.....
Ilonka - dziś znalazłam siwy włos na swojej głowie....myslisz, że to te starankowwe stresy sprwiają, że się już sypie?![]()

my zaczelismy zaraz po pierwszej@ i narazie nic zobaczymy jeszcze ;-);-);-)Kochane czekam z niecierpliwoscia na wyniki waszych testow i mam przeczucie iz przybedzie nam bb-fasolinek
Co do staraczek to kochane wszystko jest mozliwe...Ja jestem tego przykladem...W marcu poronilam a teraz mamy juz 32 tc(i oby dalej wszystko szlo ok:-).Ja nawet nie doczekalam pierwszej miesiaczki po poronieniu...
Wiem,ze to moze malo madre ale nawet nie przypuszczalam iz cos moze z tego od razu wyjsc...Jak na razie jest w miare dobrze i zycze sobie aby tak bylo do konca
Milego wieczorku![]()