reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 do 9tego to ty juz ruchy bedziesz czuc :-)

wszystkim gratuluje zdrowych dzieciaczkow :) ja tez kcem miec swieta cudowne z bobaskiem w brzuszku... hm ciekawe w ktorym bym byla tygodniu hihi... ukam siem papa i dobranoc

reklama
tyle gadałyście o tych testach że zrobiłam kolejny
no i ...............
controlna kreska jest
testowa "blade coś" jak to nazwał R (ale skoro on zobaczył to chyba coś jest)
nie nakręcam się
ale buzia sie jednak uśmiecha
jutro chyba polecę na betkę

Kasiu to ja gratuluje:tak: bedzie nastepna fasoleczka HHuuUURRRAAA.

13x13 na zgage o ile dobrze pamietam mozna brac rani bo nawet w ciąży jest bezpieczny(zapytaj w aptece) pozatym polecam migdały gryzc tak długo az miazga sie z nich zrobi(nie wiecej niz 4 dziennie bo mogą skurcze powodowac) no i oczywiscie zimne mleko.Na zaparcia natomist polecam duuuze ilosci wody ,nawet tej gazowanej(na mnie wszyscy krzyczeli ze nie wolno a ja sie opanowac nie mogłam) i winogrona do tego mnie zawsze przeczyszczało:-D.

szkoda :/ do skanera wrzuc hihi zartuje, jutro powtorzysz to pewnie bedzie gruba krecha bo wkoncu o 21 to nie poranne siki :-D

kasiu to na kiedy ty masz termin i ktory to dc?

hej.
fasolka 300-obie niestety przeniosłyśmy sie tu z majowych mamuś.:-(
światełko dla twojego aniołka
[*]
nataleczka ja mialam zamrażaną nadżerkę.nie boli ot taki dyskomfort trwało to ok 15min.i też miałam torbiel na szczęście sie wchłoneła po ok 4mies.brałam jeszcze na to luteine dopochwowo.ale jeśli myszlisz o dzidzi w najbliższym czasie a nadzerka nie jest duża to ja bym siewstrzymała z tym zamrażaniem i jeszcze skonsultuj to u innego gina bo niektórzy lubią naciągac na taki zabieg ok.300zł. a potam częste wizyty na jakies tam zasypki.:eek:
13-trzymam kciuki i czekam co mi odpowiesz z niecierpliwością.
ja bede miec zabieg na kase chorych w szpitalu choc do gina chodze prywatnie, on jak cokolwiek robi to w szpiatlu bo to ordynator oddzialu :tak::tak::tak::tak:
Kochane, a ja chodzę o ścianach...ledwo w pracy mogę wysiedzieć, wracam, szybko coś zjadam i spać...właśnie się przebudziłam...brzuszek pobolewa, jajnik ciągnie i cycki mam jak banie, a sutki jak talerze...tempka 37,3....ale do @ jeszcze troszkę...oby jej nie było....
....a pozatym zemdlio mnie przy obiedzie....i mam problemy z kupką (tak jak wtedy)...
...ale naprawdę....co będzie to będzie...piszę to tu głownie dlatego, że jak coś jednak się trafi...to sobie to wszystko druknę i wkleje do ciążowego pamiętnika....więc musicie jakoś te moje nakręcania wytrzymać.....

Ilonka - dziś znalazłam siwy włos na swojej głowie....myslisz, że to te starankowwe stresy sprwiają, że się już sypie?:eek:
ja juz mam tyle siwusów ze szok normalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
Kochane czekam z niecierpliwoscia na wyniki waszych testow i mam przeczucie iz przybedzie nam bb-fasolinek:)
Co do staraczek to kochane wszystko jest mozliwe...Ja jestem tego przykladem...W marcu poronilam a teraz mamy juz 32 tc(i oby dalej wszystko szlo ok:-).Ja nawet nie doczekalam pierwszej miesiaczki po poronieniu...
Wiem,ze to moze malo madre ale nawet nie przypuszczalam iz cos moze z tego od razu wyjsc...Jak na razie jest w miare dobrze i zycze sobie aby tak bylo do konca:)

Milego wieczorku:)
my zaczelismy zaraz po pierwszej@ i narazie nic zobaczymy jeszcze ;-);-);-)

reklama
kurcze ale wysyp za rok, zaczyna nikki w styczniu, potem chyba mama sowka, potem koti, potem karola i agatka, potem aga, agniesia just kasia :D jak pomylilam kolejnosc to mnie poprawcie. jak chcecie to sobie liste zrobimy z datami tylko niech mi ktos na priva napisze terminy to zaloze moze odrebny watek :) tak jak na podwatkach w przyszle mamy

Do góry