• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki a to jest mój brzuszek zdjęcie zrobione wczoraj.
kasiu ja też widzę drugą kreseczkę :-):-) więc fasolinka pewnie jest w brzuszku:-)
kobietka tak na podstawie krwi pobiorą ci trochę więcej i wyniki u mnie przynajmniej były po 2dniach,
wszystkim wiolom życzę dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście upragnionych fasolek:-):-):-)
agatko i just
bardzo się cieszę że z waszymi dzieciaczkami wszystko dobrze:-)
Brzuszek cudny...
A za życzenia dziękuję bardzo...

reklama
dla wszystkich Wioletek

Z nadchodzącym dniem radości
które tym imieniem słynie
Życzę niech Wam w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech Wam w życiu dobrze będzie
Niech Was dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy

dla wszystkich Wioletek

Z nadchodzącym dniem radości
które tym imieniem słynie
Życzę niech Wam w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech Wam w życiu dobrze będzie
Niech Was dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy

Dziękuję bardzo...
A R na pewno sie cieszy...
Tylko woli to na razie ukrywać
żeby sie nie rozczarować

najgorsze jest dla mnie to że R chyba się nie cieszy jeszcze przed chwilą się ścieliśmy i poszedł do mechanika auto odebrać

Może go to przerosło....my sie ciągle kłociliśmy jak się dowiedzieliśmy o ciązy!

Kasik - tak bardzo się cieszę...jak ja wytrzymam do 18 stej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja juz sama nie wiem....nie będę sie testować...poczekam na @....czuje się źle...piersi mnie pieką, brzuch boli...i tak dalej.....ale coraz częściej myślę o tym , że na pewno nic z tego.....i tak bardzo się boje, że zobacze jedna kreche, że wole nie robic testa!

Załączniki

• 800px-Champagner1.jpg
    800px-Champagner1.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 44
No mam troszke czasa:tak:.
13X13 i Karolu macie piękne brzuszki :-), 13x13 nie martw się ani się obejrzysz a będziesz małym wielorybkiem, w dobrym tego słowa znaczeniu:tak:.
Ja również wszystkim Wiolą życzę wszelkiej pomyślności i rychłych zafasolkowanek:tak:.
Kasia nie przejmuj się może ma zły dzień, a jak ogólnie zareagował na tę wiadomość?Cierpliwości jak już będzie wynik to dawaj znać.Gratuluje nie palenia:-).
Pati no to nowy cykl rozpoczęłaś oby był bardzo owocny, może jakieś bliźniaki?;-)
Just no też nie mieli kiedy wpaść na tego pomysła z malowaniem:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry