Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cześć dzieweczki!czytam i czytam, choć przyznam pobieżnie, żeby nadgonić z tematami
AGA-musisz nas nastęnym razem słuchać-mówiłyśmy, że będzie OK.ciekawe jaką sobie teraz kolejną troskę wmyślisz:*
Kobietko- czekamy!!!!czy to,że jeszcze nic nie napisałaś, to dobry znak?Boże, mam nadzieję, że TAK!!!
Wszystkie w ogóle mamuśki "w toku" ściskam i 3mam mocno kciuki
Lenka i Missiiss czytałam Waszą konwersację, bo też jestem akurat bardzo zainteresowana badaniami; tylko teraz tak się zastanawiam-ja miałam poród 20.10, a ginka kazała mi przyjść na kontrolę na początku grudnia, a Ty Lena jakoś szybciej...i wiesz, ja też mam gotową listę badań do zrobienia i najchętniej bym się już tym zajęła, ale z drugiej str nie chcę przesadzić z tym wszystkim, więc chyba faktycznie poczekam do wizyty..
a w ogóle, to dziś wg tych lepszych wróżb powinnam dostać @, bo to miesiąc minął i nic, czy to znaczy, że będę jej wyglądać do nie wiadomo kiedy????ja chcę już.
a w ogóle to nie wiem, czy mi się jakaś właśnie infekcja nie wdała....buuu, co za dzień
Fotogeniczną mam dzidzię ??aga ciesze sie ze z waszym dziedzia wsio ok :-) i superasne zdjecia :-)