Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasikz, zgadza się biorę acard (1x1 dziennie) i clexane (40 mg 1x1 dziennie).
Jeśli chodzi o te zastrzyki to naprawdę nic strasznego. Przed nimi nigdy nie musiałam się kłóć, ale poszło całkiem sprawnie. Robię tak jak w instrukcji było napisane, czyli w boczno-przednią część brzucha - tak mniej więcej na wysokości pępka ale bardziej z boku. Na początku robiłam je leżąc, a teraz na stojąco i też jest ok. Tylko czasem robią się siniaki w miejscach ukłóć. Mam nadzieję, że Ci choć trochę pomogłam
Będzie dobrze
Eh, a przed nami dylematy, do których rodziców na Święta jechać, bo nijak nie da rady być u jednych i drugich :-(
Biorę, bo tak lekarka kazała i prawdę powiedziawszy nie wnikałam czemu, bo założyłam, że zna się na tym.Just79 bardzo proszę odpowiedz mi jesli możesz - dlaczego bierzesz acard i te zastrzyki?
Robiłaś badania na zespół antyfosfo....??
nie wiem jak just ale u mnie zespół nie wyszedł a mam brać bo nie zaszkodzi ale może pomóc, szczególnie w przypadkach tak późnych strat, niewyjasnionychJust79 bardzo proszę odpowiedz mi jesli możesz - dlaczego bierzesz acard i te zastrzyki?
Robiłaś badania na zespół antyfosfo....??

będzie już tylko gorzej z ta pamięcią :-)hormonki tak działają , ja zapominałam o wszystkim w ciągu sekundyKasikz, a jeszcze jeśli chodzi o te zastrzyki to trzeba złapać fałd skóry i w ten fałd robisz zastrzyk, i dopiero po wyjęciu igły puszczasz fałdkę :-)
Poprzednio zapomniałam o tym napisać, i to jest przykłąd tego, że skleroza atakuje mnie coraz bardziej. W piątek po pracy miałam załatwić ubezpieczenie mieszkania, ale tak byłam szczęsliwa, że już wolne i że mogę po całym tygodniu wyłożyć się na kanapie, że o ubezpieczeniu przypomniałam sobie o 21.30![]()
kurdy myslalam z epo tabletkach zeby zahamowac laktacje bedemiala spokoj a tu jak sie mylam lekko nacisnelam na cycka i mi biale mleczko polecialoa z drugiego woda chyba siara jak na poczatku... a moze to resztki ktore si ezdarzyly wyprodukowac... masakra jakas...
,organizm przez jakis czas przygotowywał sie do karmienia to teraz tez potrzebuje czasu na zachamowanie tego procesu.Tylko pamietaj zeby piersi masowac i sprawdzac czy nie ma zastojów jak poczujesz cos twardego w piersi to nie panikuj tylko spokojnie postaraj sie to rozmasowac.
,mam nadzieje ze bedzie tak dalej dobrze z jedzonkiem.