• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aj.....to trzeba czekać do wizyty, wtedy sie dowiesz ewentualnego wieku ciąży ;-)
Na razie musisz liczyć w/g daty ostatniej miesiączki ........
To pewnie zaskoczenie było.....jakie miłe:-) :-)

Zaskoczenie w sensie, że już się udało, bo to w sumie drugi miesiąc zaawansowanych starań. Ale tak poza tym to bardzo na to czekaliśmy :-)

Nie sądziłam tylko, że tak szybko się uda. Zwłaszcza, że od października żyliśmy w dość dużym stresie.

reklama
Zaskoczenie w sensie, że już się udało, bo to w sumie drugi miesiąc zaawansowanych starań. Ale tak poza tym to bardzo na to czekaliśmy :-)

Nie sądziłam tylko, że tak szybko się uda. Zwłaszcza, że od października żyliśmy w dość dużym stresie.
To tymbardziej miło, że tak szybciutko się udało....bardzo się cieszę....:-):-)

Witajcie kochane ja dopiero teraz bo musiałam jechał załatwić pare spraw. Kocha ne mam pytanie odebrałam wynik progesteronu i pisze że jest powyżej 80,00 ng/ml nie wiecie czy to dobrze czy źle bo nie mam żadnych przedziałów na wyniku agatka pisała że może jest za wysoki i dlatego znowu mam mdłości:-(:-(.
she nam też się udało w 2 miesiącu staranek :-):-) ekstra

Witajcie kochane ja dopiero teraz bo musiałam jechał załatwić pare spraw. Kocha ne mam pytanie odebrałam wynik progesteronu i pisze że jest powyżej 80,00 ng/ml nie wiecie czy to dobrze czy źle bo nie mam żadnych przedziałów na wyniku agatka pisała że może jest za wysoki i dlatego znowu mam mdłości:-(:-(.
she nam też się udało w 2 miesiącu staranek :-):-) ekstra

Karola co tego, czy to za wysoki poziom to nie pomogę, bo cierpię na niedobór a nie nadmiar :-( Może zadzwoń do gina?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry