lena77
nadzieja wróciła...
13x13 - żebyś wiedziała że hardcore, tyle wątków na raz że jak już doczytam to i tak niewiele pamiętam... 

missiiss - nie wierze że byś nie kombinowała bo Ty to masz taki troche kombinatorski charakterek.. hehehe

a jak już czytam o długości Waszych cykli to mi troche mina gasnie, mam nadzieje że po zabiegu nie bede miała takich historii, ja zwsze miałam 28-29 dni i nigdy nie stosowałam żadnych wywoływaczy ?? i chcę żeby tak zostało buuuuuuuuu...

missiiss - nie wierze że byś nie kombinowała bo Ty to masz taki troche kombinatorski charakterek.. hehehe

a jak już czytam o długości Waszych cykli to mi troche mina gasnie, mam nadzieje że po zabiegu nie bede miała takich historii, ja zwsze miałam 28-29 dni i nigdy nie stosowałam żadnych wywoływaczy ?? i chcę żeby tak zostało buuuuuuuuu...

napisalam sm do matki tego chłopca, kuzwa dziwnie sie czuje teraz,ale oni tez raz zdnia na dzien mi powiedzieli,ze juz u nich nie pracuje ,bo sobie inna opiekunke znalezli i w sumie nie powinno mi byc glupio. Ale mam nadzieje,ze nie rozgadaja