• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 - żebyś wiedziała że hardcore, tyle wątków na raz że jak już doczytam to i tak niewiele pamiętam... :eek::eek:

missiiss - nie wierze że byś nie kombinowała bo Ty to masz taki troche kombinatorski charakterek.. hehehe :happy::happy:

a jak już czytam o długości Waszych cykli to mi troche mina gasnie, mam nadzieje że po zabiegu nie bede miała takich historii, ja zwsze miałam 28-29 dni i nigdy nie stosowałam żadnych wywoływaczy ?? i chcę żeby tak zostało buuuuuuuuu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Lena, to sie nie smutaj na zapas. u mnie tylko ten bezpośrednio po zabiegu był dłuższy, bo 35 dni, a nastepne 28 czyli tak jak to było wczesniej ;-)

a mnie dzisiaj nosi i ciężko mi w pracy usiedzieć. no i głodna ciągle jestem :eek:

Cieszę się, że znalazłam to forum.
Dzięki Wam choć czasami czuję się odrobinę lepiej.

Byliśmy wczoraj z K. na cmentarzu i ku...sy znów okradli Maciusia grobek:wściekła/y::-(
Miesiąc temu aniołka, a wczoraj mikołaja i także aniołka, którego postawiliśmy na 6 grudnia:-(
Ciekawe czego będzie brakować dzisiaj. Mam nadzieję, że reszta będzie, wczoraj były jeszcze 3 aniołki i bałwanek z kwiatami. Strasznie jest to smutne, że okradają Maleństwa:-(

Czesc dziewczynki dawno tu nie zagladalam ale to wszystko z braku czasu niestety;-) minelo juz poltora miesiaca jak stacilam swoje malenstwo lekarz powiedzial ze wszystko jest ok ze ladnie sie zagoilo i jesli jestem gotowa moge zaczac staranka a tu nagle dwa dni temu dostalam silnego krwotoku nie wiadomo z jakiej przyczyny

:zawstydzona/y: napisalam sm do matki tego chłopca, kuzwa dziwnie sie czuje teraz,ale oni tez raz zdnia na dzien mi powiedzieli,ze juz u nich nie pracuje ,bo sobie inna opiekunke znalezli i w sumie nie powinno mi byc glupio. Ale mam nadzieje,ze nie rozgadaja:wściekła/y: ,ze ja zaciązona,bo nie chce zeby ludzie gadali.:eek:

:zawstydzona/y: napisalam sm do matki tego chłopca, kuzwa dziwnie sie czuje teraz,ale oni tez raz zdnia na dzien mi powiedzieli,ze juz u nich nie pracuje ,bo sobie inna opiekunke znalezli i w sumie nie powinno mi byc glupio. Ale mam nadzieje,ze nie rozgadaja:wściekła/y: ,ze ja zaciązona,bo nie chce zeby ludzie gadali.:eek:

Przestań się przejmować nimi. Najważniejsze teraz jest zdrowie Twoje i Maleństwa!!!

martaioli rozumiem, że to nie termin @ ?? może zadzwoń do lekarza...

ewcia3004 bardzo to przykre, ale nic nie poradzimy na ludzką tępotę :no::no:, można mieć nadzieje że zmądrzeją, ale ta nadzieja jak żadna inna bardzo nikła...

just79 - dzięki za pocieszenie... :happy:

ticker.php

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry