• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wlasnie to nie termin @ jak bylam na kontroli to lekarz powiedzial ze po zabiegu ma krwiaka na jajniku i moze to to
ticker.php

reklama
Cieszę się, że znalazłam to forum.
Dzięki Wam choć czasami czuję się odrobinę lepiej.

Byliśmy wczoraj z K. na cmentarzu i ku...sy znów okradli Maciusia grobek:wściekła/y::-(
Miesiąc temu aniołka, a wczoraj mikołaja i także aniołka, którego postawiliśmy na 6 grudnia:-(
Ciekawe czego będzie brakować dzisiaj. Mam nadzieję, że reszta będzie, wczoraj były jeszcze 3 aniołki i bałwanek z kwiatami. Strasznie jest to smutne, że okradają Maleństwa:-(
wiem cos na temat kradziezy z grobow...bo od smierci moich coreczek minelo 2 i pol mies a juz 2 aniolki zajumali :( straszne to jest...moja mama dala kolejne aniolki i mikolajki i zobaczymy na jak dlugo...

Aga34 chcesz pobić ciężarną:confused2::confused2::confused2: nieładnie -a na ból brzucha w 5tc pomogło mi zberanie ogórków -małe wiadereczko, słoneczko i truchtem między grządkami -jak człowiek ma robote to o pierdach nie myśli.

Stworzymy nową dyscyplinę sportową " walki CIĘŻARÓWEK".:-D Może na olimpiadę wyjedziemy.

Ewcia dzienks :)

A ty wez te figurki przyklej super glue,albo wiesz co napisz kartke z wiadomoscia dla złodzieja. :wściekła/y:

Przypomniało mi się, że muszę kogoś opier... jak napisałaś o kartce. Jak byliśmy wczoraj na cmentarzu, to oczywiście zaszliśmy do mojego Taty (zmarł 2 tyg. po Maciusiu:-() a pod zniczem była kartka o firmie kamieniarskiej. Uwierzycie, że już ulotki noszą po grobach? MASAKRA
Już tam dzwonię

Przypomniało mi się, że muszę kogoś opier... jak napisałaś o kartce. Jak byliśmy wczoraj na cmentarzu, to oczywiście zaszliśmy do mojego Taty (zmarł 2 tyg. po Maciusiu:-() a pod zniczem była kartka o firmie kamieniarskiej. Uwierzycie, że już ulotki noszą po grobach? MASAKRA
Już tam dzwonię

no firma ma niezłego speca od reklamy... :no::no::no:

współczuje, chamstwo jakich mało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry