• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej :-)

she nie wydaje mi sie zeby przez badanie ginekologiczne gino mogl uszkodzić twojego dziubdziaska w brzuszku. mnie lekarz badal od poczatku ginekologicznie a juz nie wspomne jak w poczatku ciazy chodzilam chyba co tydzien na usg bo si ebalam ze cos sie dzieje u mnie t bylo tak: boalo od poczatku brzuch to jak gin powiedzial ze jest ok to bylo ok , przestalo bolec to juz ze cos sie dzieje i do gina gin ze jest ok to pozniej znow jak zaczal bolec to znow do gina bo strach i tak w kolko :-D:-D:-D takze mysle ze spokojnie ani usg ani b.gin. nie powinno zaszkodzic.

aniołki no ja wlasnie po macierzynskim tj w styczniu 8 ide do pracy :-p

dziewczyny witam was
wczoraj wam pisalam o hani ktora urodzila w styczniu synka i teraz jest w ciazy i ma na dniach rodzic, chcialam was poinformowac ze hania mi napisala iz 2 grudnia powitala na swiecie maleg adasia :-) mysle ze sie nie obrazi jak to napisalam :-D pewnie wkrotce beda jakies fotki adasia :-D

mamy kolejny przyklad ze po stracie jeszcze mozna miec dzieci weic glowa do gory :-)

dziewczyny witam was
wczoraj wam pisalam o hani ktora urodzila w styczniu synka i teraz jest w ciazy i ma na dniach rodzic, chcialam was poinformowac ze hania mi napisala iz 2 grudnia powitala na swiecie maleg adasia :-) mysle ze sie nie obrazi jak to napisalam :-d pewnie wkrotce beda jakies fotki adasia :-d

mamy kolejny przyklad ze po stracie jeszcze mozna miec dzieci weic glowa do gory :-)

Haniu wielkie gratulacje!!! Czekamy na zdjęcia Twojego Szkraba :-) Niech się zdrowo chowa :-)

reklama
Dziewczyny, a jak to jest z farbowaniem włosów w ciąży? Chciałabym przed sylwkiem położyć farbę, ale nie wiem czy to wskazane...

No i przed ślubem koniecznie... Będę mogła w 8 m-cu się farbować??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry